Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ADALET İLE DELALET

Adaleti sokakta arar olduk. Geçmişe bakıyorum bana hemen bir atasözünü akılara getiriyor. Alma mazlumun ahını çıkar aheste, aheste. Geçmişte tek partili dönemde halkına vatandaşına resmen kıyım yapan parti o zamanlar sırf şapka takmayanı idam. Yok din derslerini vermek suç ezanları yasaklayan zihniyet geçmişten bu düne kadar bu ülkeyi yobaz ve Siyonist Emperyalist güçlere köle etme çabası içersinde olan bir partinin. Bu kadar açık ve net bir şekilde yaptıkları eylem ve fiillerle gündemde olmayı başaran bir partinin son durumuna baktıkça bu ne ya demekten kendimi alamıyorum. Geçmişte yaptıkları tüm eylem ve işlemleri kendilerine göre kanun ve hükümler yapan zihniyetin şimdi kendilerinin düştüğü durum ne garip. Bir ülkenin geleceği ve o ülkenin ekonomik olarak gelişmesini istemeyen ülke genelinde yapılan yatırım ve hizmetlere muhalif olan bir parti ve bu partinin tüm yapılan işlemlerde kendilerinin karşı çıkması ne gariptir. Kendi parti içersinde çok başlı olmaları buda yetmezmiş gibi birde kendi partilerinin genel başkanlarına geçmişte skandal bir olayla genel başkanınızı bile başkanlıktan aldırıp atamalı bir şekilde genel başkan görevi verildi. Böylesi ihanetlerle dolu bir partinin halen kendi içinde birçok durumu düzeltemeyen bir partinin ve ülkenin en yetkili kurumu olan Büyük Millet Meclisinde kanun ve yasalar yaparken orada adaletli yasa ve kanun yapmaya yeltenmeyip sokaklarda adalet yürüyüşü başlatmakla adalet arayan bir partiye kusura bakmayın sizin aradığınız neyin nesidir. Doğrudur. Sizin aradığınız halk adalet değil tam aksine sokak adaleti sizin zamanınızda yargısız infazlar, sizin tek partili dönemlerinde idam sehpaları, sizin tek partili dönemlerinizde vatandaş, millet kavramı yok tam aksine hükümetin vatandaşı tek partili devrin insanları var olarak gördüğünüz millet vardı. Devir değişti şimdi artık özünü bilen kendini tanıyan özde ve gerçekte geçmişin torunları günümüzün vatan evlatları vardır. Artık bu toplum bu millet öyle bir benliğe kavuşmuştur ki 15 Temmuz gecesini bunu tüm dünyaya canlı orak gösterdiler. Tanklara, toplara, tüm zalimce vurmalarına karşı kendilerini, canlarını siper eden ve o gün için hiç gıkı çıkmadan kahpece arkadaşlarını vuran devletimin vatanımın ihanetçileri olan o gece canları siper etmiş olan tüm şehitlerimi daha unutmamış bir günde. Devletime vatanıma ihanet edip gizli bilgi ve belgeleri yayınlayan bir şahıs için yolara düşerseniz varın yolunuz açık olsun.  Adalet mülkün temeli diyen sizin partinin lideri geçmişte size bu partiyi kuran şahsiyetin deyimidir. Demek ki sizin size bu partiyi kurup miras bırakan muhterem yanlış yolda imiş yada sizler o zatın yolundan sapmışsınız şimdi açıklayın hangi durumdasınız.
Ekleme Tarihi: 20 Haziran 2017 - Salı

ADALET İLE DELALET

Adaleti sokakta arar olduk.

Geçmişe bakıyorum bana hemen bir atasözünü akılara getiriyor. Alma mazlumun ahını çıkar aheste, aheste.

Geçmişte tek partili dönemde halkına vatandaşına resmen kıyım yapan parti o zamanlar sırf şapka takmayanı idam. Yok din derslerini vermek suç ezanları yasaklayan zihniyet geçmişten bu düne kadar bu ülkeyi yobaz ve Siyonist Emperyalist güçlere köle etme çabası içersinde olan bir partinin. Bu kadar açık ve net bir şekilde yaptıkları eylem ve fiillerle gündemde olmayı başaran bir partinin son durumuna baktıkça bu ne ya demekten kendimi alamıyorum.

Geçmişte yaptıkları tüm eylem ve işlemleri kendilerine göre kanun ve hükümler yapan zihniyetin şimdi kendilerinin düştüğü durum ne garip.

Bir ülkenin geleceği ve o ülkenin ekonomik olarak gelişmesini istemeyen ülke genelinde yapılan yatırım ve hizmetlere muhalif olan bir parti ve bu partinin tüm yapılan işlemlerde kendilerinin karşı çıkması ne gariptir.

Kendi parti içersinde çok başlı olmaları buda yetmezmiş gibi birde kendi partilerinin genel başkanlarına geçmişte skandal bir olayla genel başkanınızı bile başkanlıktan aldırıp atamalı bir şekilde genel başkan görevi verildi.

Böylesi ihanetlerle dolu bir partinin halen kendi içinde birçok durumu düzeltemeyen bir partinin ve ülkenin en yetkili kurumu olan Büyük Millet Meclisinde kanun ve yasalar yaparken orada adaletli yasa ve kanun yapmaya yeltenmeyip sokaklarda adalet yürüyüşü başlatmakla adalet arayan bir partiye kusura bakmayın sizin aradığınız neyin nesidir.

Doğrudur. Sizin aradığınız halk adalet değil tam aksine sokak adaleti sizin zamanınızda yargısız infazlar, sizin tek partili dönemlerinde idam sehpaları, sizin tek partili dönemlerinizde vatandaş, millet kavramı yok tam aksine hükümetin vatandaşı tek partili devrin insanları var olarak gördüğünüz millet vardı.

Devir değişti şimdi artık özünü bilen kendini tanıyan özde ve gerçekte geçmişin torunları günümüzün vatan evlatları vardır. Artık bu toplum bu millet öyle bir benliğe kavuşmuştur ki 15 Temmuz gecesini bunu tüm dünyaya canlı orak gösterdiler. Tanklara, toplara, tüm zalimce vurmalarına karşı kendilerini, canlarını siper eden ve o gün için hiç gıkı çıkmadan kahpece arkadaşlarını vuran devletimin vatanımın ihanetçileri olan o gece canları siper etmiş olan tüm şehitlerimi daha unutmamış bir günde. Devletime vatanıma ihanet edip gizli bilgi ve belgeleri yayınlayan bir şahıs için yolara düşerseniz varın yolunuz açık olsun. 

Adalet mülkün temeli diyen sizin partinin lideri geçmişte size bu partiyi kuran şahsiyetin deyimidir. Demek ki sizin size bu partiyi kurup miras bırakan muhterem yanlış yolda imiş yada sizler o zatın yolundan sapmışsınız şimdi açıklayın hangi durumdasınız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.