Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

951 KUTLADIK YENİDEN YENİLENEREK GELİYORUZ.

İşte güzel bir deyimimiz. Sap döner, keser döner, gün gelir hesap döner. İşte tüm dünya bunu bilecek. Geçmişte tarih yazan 650 yıl dünyanın bir çok ülkesine sahip olan ve adaletli bir yönetimle dünyayı yöneten Osmanlı ecdadın torunları geçmişine sahip çıktığı gündür. Bakın işte geçmişten günümüze neler değişti. Dünya ülkelerine adaletli bir idarecilik ve yönetimler yapan ecdadımızın yıkıp viran eden Siyonist Emperyalist ülkelerin ülkemize padişahlığı kardırdıkları ülkelerin en başında gelen İngiltere halen kraliçe ile yönetilip idare edilmektedir. Şimdi ülkemin lideri yıllarca bu bilen idarecilerimiz büyük bir öz verilikle çalışıp dünya ülkelerine geçmişte nasıl ki adaletli gelişmiş ve idarecilik yaptığımızı şimdide göstermekle büyük uğraş vermekteyiz. Bize ne yaptılarsa hepsi lehimize gelişti. Onların bu nasıl olur deyip şaşırıyorlar. İşte dün işte bugün bakın başta Avrupa olmak üzere tüm planlar hep onların lehine gelişiyor.  Irak parçaladılar. Irak içinde geçmişte yuvalanan terörü Irak topraklarını parçalayıp sözde özerk bölge yaptıklarını sanıyorlar. Nasıl mı? İşte Irak yönetimi zaten ses çıkaramaz terörün yerleştiği topraklar Lozan antlaşması ile bizden alınan topraklardır. O yetmedi Suriye parçalayıp orada toprak alıp özerk bölge yapmaktı. Buna büyük bir özverilikle çalışan Siyonist Amerika ve İsrail yönetimleri bunu başaramadılar. Çünkü önce bizi Rusya ile düşman etmek istediler. Bunun içinde büyük çaba harcayıp gerçekleşmesi için yapmak istediklerini yaptılar akıllarınca ama buda lehimize gelişti. Çünkü Rusların güzel bir atasözü var. Bir Rus vatandaşını hamama götürüp keseleyip yıkarsanız altından Türk çıkar. Çok doğru yerinde bir söz. Geçmişte Sovyetler birliğinde bulunan birçok ülkenin Türklerden olmasından dolayı Rusya halkının köken ve esasına bakıldığında gerçek manada Türk olasılıkları çok yüksektir. Tüm bunlar mevcut iken başta Amerika ve tüm Siyonist Emperyalist ülkelerin ülkemiz için yaptıkları tüm plan projeleri lehlerine değil aleyhlerine dönüştüklerini gördükçe gerçek manada kudurmaya başladılar. Tüm dünya bunu iyi biliyor ki yine tekrardan Türkler dünya hakimiyetini liderliğini ele alacaktır. Bakın şimdi başta Amerika olmak üzere hep sanal alemde olmaya halkın tüm dünya insanların beyinlerini yıkama peşinde tüm sanal alem oyunlar olmak üzere tüm sanal işlerin başını çekmektedir. İsrail asıl çıbanbaşı olan ülke asla ülkemiz ile ters düşmek istemez çünkü Manavgat suyunu kestiğimiz an İsrail’in tamamen susuz kalacağını bilmektedirler çünkü su demek yaşam demektir. Susuz hayat asla olamaz.
Ekleme Tarihi: 29 Ağustos 2022 - Pazartesi

951 KUTLADIK YENİDEN YENİLENEREK GELİYORUZ.

İşte güzel bir deyimimiz.
Sap döner, keser döner, gün gelir hesap döner.
İşte tüm dünya bunu bilecek. Geçmişte tarih yazan 650 yıl dünyanın bir çok ülkesine sahip olan ve adaletli bir yönetimle dünyayı yöneten Osmanlı ecdadın torunları geçmişine sahip çıktığı gündür.
Bakın işte geçmişten günümüze neler değişti.
Dünya ülkelerine adaletli bir idarecilik ve yönetimler yapan ecdadımızın yıkıp viran eden Siyonist Emperyalist ülkelerin ülkemize padişahlığı kardırdıkları ülkelerin en başında gelen İngiltere halen kraliçe ile yönetilip idare edilmektedir.
Şimdi ülkemin lideri yıllarca bu bilen idarecilerimiz büyük bir öz verilikle çalışıp dünya ülkelerine geçmişte nasıl ki adaletli gelişmiş ve idarecilik yaptığımızı şimdide göstermekle büyük uğraş vermekteyiz.
Bize ne yaptılarsa hepsi lehimize gelişti. Onların bu nasıl olur deyip şaşırıyorlar. İşte dün işte bugün bakın başta Avrupa olmak üzere tüm planlar hep onların lehine gelişiyor. 
Irak parçaladılar. Irak içinde geçmişte yuvalanan terörü Irak topraklarını parçalayıp sözde özerk bölge yaptıklarını sanıyorlar. Nasıl mı? İşte Irak yönetimi zaten ses çıkaramaz terörün yerleştiği topraklar Lozan antlaşması ile bizden alınan topraklardır. O yetmedi Suriye parçalayıp orada toprak alıp özerk bölge yapmaktı. Buna büyük bir özverilikle çalışan Siyonist Amerika ve İsrail yönetimleri bunu başaramadılar. Çünkü önce bizi Rusya ile düşman etmek istediler. Bunun içinde büyük çaba harcayıp gerçekleşmesi için yapmak istediklerini yaptılar akıllarınca ama buda lehimize gelişti. Çünkü Rusların güzel bir atasözü var. Bir Rus vatandaşını hamama götürüp keseleyip yıkarsanız altından Türk çıkar. Çok doğru yerinde bir söz. Geçmişte Sovyetler birliğinde bulunan birçok ülkenin Türklerden olmasından dolayı Rusya halkının köken ve esasına bakıldığında gerçek manada Türk olasılıkları çok yüksektir.
Tüm bunlar mevcut iken başta Amerika ve tüm Siyonist Emperyalist ülkelerin ülkemiz için yaptıkları tüm plan projeleri lehlerine değil aleyhlerine dönüştüklerini gördükçe gerçek manada kudurmaya başladılar.
Tüm dünya bunu iyi biliyor ki yine tekrardan Türkler dünya hakimiyetini liderliğini ele alacaktır.
Bakın şimdi başta Amerika olmak üzere hep sanal alemde olmaya halkın tüm dünya insanların beyinlerini yıkama peşinde tüm sanal alem oyunlar olmak üzere tüm sanal işlerin başını çekmektedir.
İsrail asıl çıbanbaşı olan ülke asla ülkemiz ile ters düşmek istemez çünkü Manavgat suyunu kestiğimiz an İsrail’in tamamen susuz kalacağını bilmektedirler çünkü su demek yaşam demektir. Susuz hayat asla olamaz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.