Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

16 NİSAN DA ÜLKME HALKI DENİZE DÖKÜLECEK

Bu ne ya hadi hayırlı olsun. Bu lafı diyen arkadaş sahillerdeki tüm otel ve plajları kiralayıp tüm ülkemin halkına tatil yapması için bir promosyon vadinde bulunmuş sizlerde halk ve medya olarak sizler yanlış anlamışsınız. Siyaset arenası içersin de böylesi konuşmalar, böylesi telaşlar, böylesi dil sürtüşmeleri olur hatta normladır. Şimdi bu HAYIR diyen HAYIR çalışmaları yapanların hepsine bakın. Bu kişiler bu durumu hep yaymak ve hepsinin kimlere hizmet ve kimlerin emri varisleri olarak görev yaptıklarını nerdeyse hepimiz vatandaş olarak bilmekteyiz. Bu kişiler hepsi birer şekilde birer kaset veya birer abi önerileriyle başa gelmiş önerilmiş lider olmuşlar. Şimdide çıkıp mecburi ve zorunlu olarak onların emri havalesinde girmek zorundalar. Bunların kimlere hizmetkâr olduklarını biliyoruz. Bunlarında böylesi konuşmalar böylesi deyimleri ben bu kişilere mecburen böylesi durumları sizlerde halk olarak gerçekten dinleyin ve hatta yerlerinize olsam benim gibi düşünüp onları alkışlarım. Bakın şimdi bunların kendi aralarında nasıl neler konuştukları kimileri çıkar başörtüsü takan düşmanlarımız. Aynı guruptan olan çıkar biz ancak bu başörtü meselesini çözeriz demesi ne kadar manidar ve ne kadar inandırıcı geliyor. Kimileri çıkar devletimin parasını böylesi carcur ediyorlar der. Bu guruptan birine bir telefon teslim edersin tonlarca parayı bir telefon faturasına harcar böylesi işler yapan böylesi işler içinde görev alan arkadaşları gerçekten anlamak mümkün değildir. Korkmayın sizlere şimdiden ben müjdeyi vereyim 17 Nisan sabahı sizleri denize değil sizleri güllerle karşılayıp sizlere bu yapmış olduğunuz çalışmalarınızın artık sonu olduğundan görevinizin artık sonlandığını görev sürelerinizin dolduğundan dolayı artık emekliliğe çekilme vaktiniz geldiğinden dolayı sizlere plaket ve güller vermek en güzel şekilde ağırlamak biz halka böyle yakışır. Arkadaşlar maruz görün böyle diyen arkadaşların durumlarını kınamayın bunların nasırları olduğundan nasırlarında başkalarının ellerinde olduğundan onlar nasırlara basınca mecburiyetten böylesi naraların atıldığını anlayın.         
Ekleme Tarihi: 07 Nisan 2017 - Cuma

16 NİSAN DA ÜLKME HALKI DENİZE DÖKÜLECEK

Bu ne ya hadi hayırlı olsun.

Bu lafı diyen arkadaş sahillerdeki tüm otel ve plajları kiralayıp tüm ülkemin halkına tatil yapması için bir promosyon vadinde bulunmuş sizlerde halk ve medya olarak sizler yanlış anlamışsınız.

Siyaset arenası içersin de böylesi konuşmalar, böylesi telaşlar, böylesi dil sürtüşmeleri olur hatta normladır.

Şimdi bu HAYIR diyen HAYIR çalışmaları yapanların hepsine bakın. Bu kişiler bu durumu hep yaymak ve hepsinin kimlere hizmet ve kimlerin emri varisleri olarak görev yaptıklarını nerdeyse hepimiz vatandaş olarak bilmekteyiz.

Bu kişiler hepsi birer şekilde birer kaset veya birer abi önerileriyle başa gelmiş önerilmiş lider olmuşlar. Şimdide çıkıp mecburi ve zorunlu olarak onların emri havalesinde girmek zorundalar.

Bunların kimlere hizmetkâr olduklarını biliyoruz. Bunlarında böylesi konuşmalar böylesi deyimleri ben bu kişilere mecburen böylesi durumları sizlerde halk olarak gerçekten dinleyin ve hatta yerlerinize olsam benim gibi düşünüp onları alkışlarım.

Bakın şimdi bunların kendi aralarında nasıl neler konuştukları kimileri çıkar başörtüsü takan düşmanlarımız. Aynı guruptan olan çıkar biz ancak bu başörtü meselesini çözeriz demesi ne kadar manidar ve ne kadar inandırıcı geliyor.

Kimileri çıkar devletimin parasını böylesi carcur ediyorlar der. Bu guruptan birine bir telefon teslim edersin tonlarca parayı bir telefon faturasına harcar böylesi işler yapan böylesi işler içinde görev alan arkadaşları gerçekten anlamak mümkün değildir.

Korkmayın sizlere şimdiden ben müjdeyi vereyim 17 Nisan sabahı sizleri denize değil sizleri güllerle karşılayıp sizlere bu yapmış olduğunuz çalışmalarınızın artık sonu olduğundan görevinizin artık sonlandığını görev sürelerinizin dolduğundan dolayı artık emekliliğe çekilme vaktiniz geldiğinden dolayı sizlere plaket ve güller vermek en güzel şekilde ağırlamak biz halka böyle yakışır.

Arkadaşlar maruz görün böyle diyen arkadaşların durumlarını kınamayın bunların nasırları olduğundan nasırlarında başkalarının ellerinde olduğundan onlar nasırlara basınca mecburiyetten böylesi naraların atıldığını anlayın.

  

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.