Abdulkadir KARASAÇ
Köşe Yazarı
Abdulkadir KARASAÇ
 

ALLAHIN KULU OLMAK VAR BİRDE KULA KUL OLMAK VARDIR VAY HALİNE KULA KUL OLANA

İki yüzlü insanlardan nefret ediyorum kişinin rengi falan beli açık olan ne olursa olsun bizden görünüp arkadan bizi pıçaklayarak ihanet eden en tahlikeli bunlardır Kimse ölmek istemiyor fakat herkes cennete gitmek istiyor. Eminim ki bu insanlara cennet vaat edilmeseydi ibâdet dahi etmezlerdi. Elhamdülillah Müslümanım diyorsunuz; Hırıstiyanın yapmadığını sen yapiyorsun kul hakkı yiyorsunuz, yalan söylüyorsunuz, giybet yapıyorsunuz, zülüm yapiyorsun parayı manevi değerlerden daha çok önemsiyorsunuz. Toplum ahlâkını hiçe sayanlara ve toplumsal haklara zarar verenlere biat ediyorsunuz Alkışlayarak destek oluyorsunuz Müslüman böyle olmaz Müslüman dürüst olur, Müslüman dik duruş sergiler, Müslüman dini değerlere zarar verenlere karşı durur. Hangisini yapıyorsunuz peki? Bence hiç biri yapilmiyor Güce tapıyorsunuz, kula kulluk ediyorsunuz. İbadet eder gibi görünmek sizleri gerçek bir Müslüman yapmaz. Sizi iyi bir insan olmak, dürüst olmak, şerefli yaşamak ve merhametli olmakla beraber iyi bir Müslüman yapar seni hem Müslümanım diyeceksin ve her kütülüğüde yapacaksınız yok üyle şey cennet bedava cehenem ise boşuna değildir aziz kardeşim benim rabbim bizi ahlaki değerleri benimseyen İnan’a ilhak eylesin Amin.
Ekleme Tarihi: 11 Ekim 2023 - Çarşamba

ALLAHIN KULU OLMAK VAR BİRDE KULA KUL OLMAK VARDIR VAY HALİNE KULA KUL OLANA

İki yüzlü insanlardan nefret ediyorum kişinin rengi falan beli açık olan ne olursa olsun bizden görünüp arkadan bizi pıçaklayarak ihanet eden en tahlikeli bunlardır

Kimse ölmek istemiyor fakat herkes cennete gitmek istiyor. Eminim ki bu insanlara cennet vaat edilmeseydi ibâdet dahi etmezlerdi. Elhamdülillah Müslümanım diyorsunuz; Hırıstiyanın yapmadığını sen yapiyorsun kul hakkı yiyorsunuz, yalan söylüyorsunuz, giybet yapıyorsunuz, zülüm yapiyorsun parayı manevi değerlerden daha çok önemsiyorsunuz. Toplum ahlâkını hiçe sayanlara ve toplumsal haklara zarar verenlere biat ediyorsunuz Alkışlayarak destek oluyorsunuz Müslüman böyle olmaz Müslüman dürüst olur, Müslüman dik duruş sergiler, Müslüman dini değerlere zarar verenlere karşı durur. Hangisini yapıyorsunuz peki? Bence hiç biri yapilmiyor Güce tapıyorsunuz, kula kulluk ediyorsunuz. İbadet eder gibi görünmek sizleri gerçek bir Müslüman yapmaz. Sizi iyi bir insan olmak, dürüst olmak, şerefli yaşamak ve merhametli olmakla beraber iyi bir Müslüman yapar seni hem Müslümanım diyeceksin ve her kütülüğüde yapacaksınız yok üyle şey cennet bedava cehenem ise boşuna değildir aziz kardeşim benim rabbim bizi ahlaki değerleri benimseyen İnan’a ilhak eylesin Amin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.