Mendil satan çocuklar sürücülere zor anlar yaşatıyor
Mendil satan çocuklar sürücülere zor anlar yaşatıyor
Şanlıurfa'da sayıları son dönemlerde artarak sokaklarda çalışan ve dilenen çocuklar, yoğun trafikte ölümle burun buruna kalıyorlar.
Ramazan ayında olduğumuz şu günlerde genelde iftardan sonra Şanlıurfa’nın kalabalık caddelerinin bulunduğu trafik ışıklarında bekleyen araç sürücülerine mendil satmaya çalışarak çocuklar sürücülere zor anlar yaşatıyorlar.
Gecenin geç saatlerine hattan sahur vaktine kadar Şanlıurfa’da birçok cadde de ve trafik ışıklarında mendil satan ya da dilenen küçük çocuklar, günlerini kurtaracak ekmek parasını çıkarmaya çalışıyorlar.
Zaman zaman hareket halindeki araçların arasında kalan çocuklara sürücüler tepki gösteriyor. Tüm uyarılara rağmen araçların arasında ezilme tehlikesi geçiren çocuklar, bu duruma aldırış etmeden mendillerini satmakla uğraşıyorlar.
MEHMET ER
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.