Gürcütepede çalışmalar kısa sürede başlayacak
Gürcütepede çalışmalar kısa sürede başlayacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Sırrın ve Gürcütepe Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, her iki mahallede yapılacak çalışmaları vatandaşlarla birlikte değerlendirdi.
İlk olarak Sırrın Mahalle Muhtarlığını ziyaret eden Güvenç, burada Mahalle Muhtarı İbrahim Kara ve mahalle sakinleriyle çay içip, sohbet etti. Bölgeden geçen Sırrın Deresinin temizlenmesi için talimat veren Güvenç, derenin temizlendikten sonra hemen kirlenmemesi için mahallelilerden destek istedi.
Güvenç, Sırrındaki incelemeleri sırasında mahallelerin isteği üzerine bölgeye pazar yeri yapılması talimatını verdi. Daha sonra beraberindeki Daire Amirleri ile birlikte Gürcütepe Mahallesini ziyaret eden Güvenç, burada vatandaşlar tarafından karşılandı. Seçim öncesi Gürcütepe Mahallesi sakinlerinden aldığı talepleri bir bir takip edip yerine getiren Başkan Güvenç, ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne verdiği talimatlar doğrultusunda mahallenin su sorununu kısa sürede çözüme kavuşturdu. Gürcütepe Mahallesi sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Güvenç, bölgede yapılacak diğer çalışmaları da değerlendirdi.
Gürcütepe'de ikâmet eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin kısa surede getirmiş olduğu hizmetlerinden dolayı ve su sorununu çözen Başkan Güvenç'e teşekkür ettiler.
İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan Güvenç, “Sırrın Mahalle Muhtarı İbrahim Kara’nın daveti üzerine buraya geldik. Seçimden sonra yıllardır su sorunu olan Gürcütepe’nin su sorununu ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzce çözdük. Yol ve kanalizasyon sorunlarını yerinde inceleyip, gerekli çalışmaları inşallah kısa sürede başlatarak buradaki vatandaşlarımızı daha kaliteli ve daha çağdaş bir yaşama kavuşturacağız.’ dedi.
Öte yandan Gürcütepe Mahalle sakinleri Güvenç’i, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleriyle karşıladı.
YENİURFA
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.