VİRANŞEHİR, EVİNDE YOK
VİRANŞEHİR, EVİNDE YOK
Şanlıurfa’nın 3.Lig’teki tek temsilcisi Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor kendi evinde Pazarspor’a 3-1’lik skorla boyun eğdi.
Viranşehir Belediyespor önemle puana ihtiyacı olmasına rağmen Pazar günü sahasında konuk ettiği Pazarspor karşısında iyi futbol oynamasının sonucu alamadı. Şanlıurfa temsilcisi Viranşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 öne geçtiği (30.dakikada Seyid Ahmet Altun ile golü buldu.) ilk devreyi de bu sonuçla tamamladı. Viranşehir Belediyespor 1 Pazarspor 0 ilk devre sonucu.
Viranşehir Belediyespor ikinci devre skoru korurum hissine kapılarak üst üste golleri kalesinde gördü.
63.dakikada konuk ekip Pazar spordan Mustafa Sal ile eşitliği yakaladı.
75.dakikada Pazar spordan ilk golün sahibi Mustafa Sal ile 2.golü buldu.
83.dakikada konuk takım Pazar spor dan Yavuz Alemdar ile 3.golü bularak kapanışı yaptı. Bu gollerin ardından Viranşehir Belediyespor 1 Pazarspor 3 oldu. Maç bu şekilde sonuçlandı.
Viranşehir Belediyespor bu mağlubiyetle 12 Puanla son sırada yer aldı.
Viranşehir Belediyespor, bu kötü gidişin ardından düşme hattındaki takımlarla arasındaki puan farkı 8 oldu.
Viranşehir Belediyespor, bu kötü gidişini deplasmanda puan ve Puanlarla dönmesi gerekir. Bu hafta Ligde mağlubiyeti olmayan İzmir ekibi Aliağa Faş Spora konuk olacak.
Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı, Araştırmacı
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.