SİVEREK BELEDİYESPOR’UN BOŞU YOK
SİVEREK BELEDİYESPOR’UN BOŞU YOK
Şanlıurfa’nın Bölgesel Amatör Liginin 3.grubunda temsil ve Şampiyonluk mücadele veren takımlarından Siverek Belediyespor, deplasmanda Elbistanspor’u 2-6’lık farklı skorla mağlup etti.
Şanlıurfa temsilcisi Siverek Belediyespor, çıkmış olduğu Kahramanmaraş deplasmanında Elbistanspor’u 2-6’lık skorla mağlup ederek, önemli bir galibiyete daha imza attı.
Siverek Belediye sporun golleri Ömer Akar açılışı yaparken, Ebubekir Yardım 2 golle süsleyerek, aynı güzellikte Nihat Kaynar’dan 2 güzel gol gördük. Karşılaşma bu şekilde sonuçlanır derken sahne alan Arashan Altundaş son gol benden diyerek kapanışı yaptı.
Siverek Belediyespor, hafta içi rakibi tarafından algı yapılarak Şanlıurfalı futbol severleri üzdü. Şanlıurfalı ve Siverek Belediyespor severleri sosyal medyada gereken cevabı verdiler.
Spor Haber: Yakup CANBEYLİ Gazeteci, Spor Yazarı & Araştırmacı
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.