Kahta’da İftar Saatinde Kumanya Dağıtımı Gerçekleştirildi
Kahta’da İftar Saatinde Kumanya Dağıtımı Gerçekleştirildi
Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Ramazan ayı kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Başkan Hallaç, bugün şehrin farklı noktalarında belediye ekipleriyle birlikte iftar saatine yakın zamanlarda kumanya dağıtımı gerçekleştirdi. Amaçlarının, iftara yetişemeyen vatandaşlara destek olmak ve oruçlarını açmalarını sağlamak olduğunu belirten Hallaç, bu çalışmayla dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergilediklerini ifade etti.
Başkan Hallaç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şehrimizin farklı noktalarında ekiplerimizle birlikte iftara yakın saatlerde kumanya dağıtımı gerçekleştirdik. Amacımız, iftara yetişemeyen vatandaşlarımızın oruçlarını açabilmeleri için onlara sıcak bir destek sunmaktı. Paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan bu çalışmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamak dileğiyle” dedi.
Ramazan ayının ruhuna uygun olarak gerçekleştirilen bu etkinlik, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Kahta Belediyesi’nin bu tür toplumsal dayanışma faaliyetlerine devam etmesi bekleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.