İŞARET DİLİ ÖĞRETİCİ VE TERCÜMANLIK KURSU AÇILIYOR
İŞARET DİLİ ÖĞRETİCİ VE TERCÜMANLIK KURSU AÇILIYOR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Çadır Gençlik Merkezinde İşaret Dili Öğretici ve Tercüman Eğitimi Kursu açılacak.
Şu ana dek Şanlıurfa’ da açılan İşaret Dili kursuna sayısız kursiyer katıldığı biliniyor.Ancak bu kursa katılıp sertifika alan kursiyerlerin bir üst kademesi olan “İşaret Dili Öğretici ve Tercüman eğitimi kursu” ilk defa açılıyor.
Gençler için meslek olabilecek bu kursun açılması için Halk Eğitimi Merkeziyle görüşüldüğünü söyleyen Karaköprü Çadır Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ: MEB sertifikalı olacak bu kursumuza talepleri kabul edeceğiz.Bu kursa katılmak için daha önceden İşaret Dili Sertifikası alanlar katılabilecek.Kurs sonunda alınacak “Tercüman ve öğretici sertifikası” meslek edinmek için de bir araç olacak.Kayıt için gençlerimizi bekliyoruz.”
Kursa katılmak için kayıt formu doldurulması gerekiyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.