Başkan Gündüz ve Kandemir Emniyet Müdürünü ve İl Jandarma Komutanını ziyaret etti
Başkan Gündüz ve Kandemir Emniyet Müdürünü ve İl Jandarma Komutanını ziyaret etti
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Anadolu Güvenlik Koruyucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Orhan Kandemir, kanaat önderi Suphi canbek ve beraberindekiler, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Atila Aksoy ile Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ı ziyaret etti.
Ziyaretler hakkında sosyal medya üzerinden açıklama yapan Abbas Gündüz, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Atila Aksoy’a teşekkürlerini sundu. Gündüz, “Her zaman Şehit ve Gazi Ailelerimizin yanında olan değerli büyüğümüz Sayın Atila Aksoy Bey’i makamında ziyaret ettik. İlgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.” ifadelerine yer verdi.
Aynı şekilde Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ı da makamında ziyaret ettiklerini belirten Gündüz, “Her zaman Şehit ve Gazi Ailelerimizin yanında olan değerli büyüğümüz Tuğgeneral Sayın Mücahit Avkıran Bey’i makamında ziyaret ettik. İlgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı Saygıdeğer Paşamıza teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.” dedi.
Ziyaretler, Şanlıurfa'da güvenlik güçlerinin ve dernek yetkililerinin iş birliği ile Şehit ailelerine ve gazilere olan desteklerinin bir kez daha vurgulandığı önemli bir buluşma olarak kaydedildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.