KAHTALI HAMİDO DURU TV’DE

Adıyaman’ın yetiştirmiş olduğu ender seslerden bir tanesi olan ve ünü Türkiye sınırlarını aşan Kahtalı Hamido bundan böyle 15 günde bir DURU TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Klay Müzik Mehmet Klay’ın organizasyonunda gerçekleşecek olan program 26. 09. 2018 Çarşamba günü seyirciyle buluşacak.

Şimdiye kadar birbirinden ünlü sanatçıları Şanlıurfalılar ile buluşturan DURU TV bu defada Türkiye’nin yakından tanıdığı bir ismi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan TV kanallarından teklif aldığını belirten Kahtalı Hamido ama Klay Müzik Mehmet Klay’la görüştükten sonra DURU TV ekranlarına çıkmayı kabul ettiğini söyledi.

Yeniurfa Gazetesi muhabirine konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kahtalı Hamido şunları söyledi: “İstanbul'dan ve Gaziantep'ten teklifler geldi. Televizyon programları yapmam için Mehmet Klay benim eski dostum Ben Kendisini aradım dedim böyle teklifler var ne diyorsun o da olumlu karşıladı. Ben şahsen Urfa'yı çok seviyorum. 26. 09. 2018 Çarşamba günü Allah'ın izniyle Duru tv de ekranlarda olacağım programın ismi Kahtalı Hamido ile klay show olacak Çarşamba günleri 15 günde bir 20.30 başlayacak programa birbirinden değerli sanatçıları konuklu edeceğim. Ama ilk programda konuk almayacağım. Mehmet Klay kardeşimle beraber istişare yapacağım Şanlıurfalılara, milletimize Ne verebiliriz, ne edebiliriz bunların istişaresini yapacağız. İlk programına konuk almayacağız ama sonraki programlara en güzel sanatçıları Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Kahtalı Mıçe ve bunlara benzer bir çok değerli ses sanatçımızı programına konuk edeceğiz. Sponsor ile ilgili çalışmalarımız halen devam ediyor. Ben Şanlıurfa halkını çok seviyorum hepsi benim kardeşimdir. Tahmin ediyorum ki onlar da beni çok seviyorlar. İnşallah bundan sonra 15 günde bir Duru tv ekranlarında beraber olacağız. Düğünlerinde ve özel günlerinde çağırırlarsa hizmetlerindeyim. Ben tüm Şanlıurfa lı hemşehrilerime saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.

Yapılacak olan programla ilgili açıklamada bulunan Mehmet Klay’da şunları belirtti; “Yıllardır Kahtalı Hamido’nun benim gönlümde büyük bir yeri var. Urfa, Türkiye ve Dünya Kahtalı Hamido’yu tanımayan yoktur. Ben de bununla ilgili düşündüm, taşındım ne yapabiliriz diye bir beraberliğimiz olsun diye hayal ettim o hayalim şükürler olsun kabul edildi. Kahtalı Hamido bir tarihtir netice itibarıyla Adıyaman bir kültür beşiğidir bir tarafta Nemrut bir tarafta Halil İbrahim var. Bu Toprağın insanıdır kendisi, Kahtalı Hamido’yu Şanlıurfa'ya getirmenin sebebi düğünleri, nişanları, özel günlerinde olursa bir telefonla kadar yakınız Kahtalı Hamido ağabeyim ile birlikte Şanlıurfalılara hizmet edeceğiz. Kahtalı Hamido nun İstanbul'da birçok büyük sanatçıyla iyi ilişkileri var. İnşallah Allah izin verirse Çarşamba günleri 15 günde bir Duru tv ekranlarında gümbür gümbür bir programla karşılarında olacağız. Programlar masraflıdır, destek ister Urfa'yı seven Adıyaman'ı seven Urfalı iş adamlarımıza sesleniyorum, bize sponsor olsunlar. Tüm Şanlıurfa halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Şanlıurfa her şeyin en iyisine layıktır.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

HASAN GÜLER