Genel Sekreter Yardımcısı Akıllı, Gazetecileri Makamında Ağırladı

Gerçekleşen ziyarette, kentte yürütülen belediye projeleri, yerel medyanın toplumsal bilinç oluşturmadaki rolü ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi konularında istişarelerde bulunuldu.

Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Akıllı, yerel basının önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:“Basın, hem halkın sesi hem de kurumlarımızın halka ulaşmasında en güçlü köprülerden biridir. Şanlıurfa’nın gelişimi ve kalkınması için basın mensuplarımızın yapıcı eleştirileri ve önerileri bizler için değerlidir.”

Ziyarette ayrıca, belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve şeffaf biçimde duyurulması adına basınla iş birliğinin artırılması gerektiği vurgulandı.

Gazeteciler Şahban Kılıç ve Mehmet Canbek de misafirperverliği nedeniyle Vedat Akıllı’ya teşekkür ederek, yerel basının kamu yararı doğrultusunda görev yapmaya devam edeceğini ifade ettiler.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.