VİRANŞEHİR’E 3.LİG GELİYOR

Bu hafta Gaziantep deplasmanında Lider Viranşehir Belediyespor, Aktoprak Belediye sporu 1-0 mağlup ederek, 3.lig hedefine bir adım daha yaklaştı.

Bölgesel Amatör Ligin 8.Grubunda lideri Viranşehir Belediyespor ligin 21.haftasında deplasmanda Gaziantep temsilcisi Aktoprak Belediyespor ile karşılaştı. Gaziantep Aktoprak sahasında oynanan maça hızlı başlayan Viranşehir Belediyespor, girdiği bir gol pozisyonlarından yararlanamayınca ilk devre golsüz sonuçlandı. 
Lider Viranşehir Belediyespor, maçın ikinci devresine bir hayli hızlı başladı. Gol yollarında golcüleri etkili olamadı. Viranşehir Belediyespor aradığı golü bitime 3 dakika kala 87. dakikada Recep Çoban’la üstünlüğü yakaladı. Maçın sonucu Gaziantep Aktoprak Belediyespor 0 Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor 1 oldu. 
Lider aldığı bu galibiyetle puanını 58’e yükselterek, en yakın takipçisi Şanlıurfa Siverek Belediyespor ile 7 puanlık farkı korudu. 
Viranşehir Belediyespor, zorlu maçta aldığı 3 puanla hem liderliğini sürdürdü, hem de 3 lig hedefine ulaşmak için önemli bir engeli daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadı.
Lider Viranşehir Belediyespor Teknik direktörü Bülent Güllü maç sonunda yaptığı açıklamda zorlu deplasmanda aldıkları galibiyetin sevinci ve mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi. Bu maçta alınan 3 puan ve güzel oyundan dolayı futbolcularını tebrik ederim. Güllü, galibiyeti hak ettiklerini belirterek, 3.lige olan hedefimize bir adım daha yaklaştık. Ligde artık hiçbir maçın kolay olmayacağını ifade etti. Kalan maçların ise final niteliğine olacağını kaydetti. 
Final niteliğindeki bir maçı daha geride bıraktıklarını dile getirdi. İnşallah kalan maçlarımızı da galibiyetlerle kapatıp, sezon sonunda Şampiyon olarak, Viranşehir’in 3. Lig hasretini sonlandıracağız dedi.
Şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız atlatan lider Viranşehir Belediyespor haftaya kendi evinde grubun güçlü ekiplerinden Hatay Reyhanlıspor’u konuk edecek. 

Spor Haber Yakup CANBEYLİ (Gazeteci & Spor Yazarı)