VİRANŞEHİR GENÇ KIZLAR, MARDİN’DE ŞAMPİYON

Şanlıurfa Viranşehir Spor Lisesi böylece adını Ülke Genelinde 81 İl arasından sıyrılarak Futsal Gençler A’da Türkiye Yarı Finallerine adını yazdırdı. Türkiye Genelinde İlk 9 İl ve Yarı Finale kalan 27 takım arasına adını yazdırma başarısı gösterdi.

Türkiye Futsal Gençler A’da yarı finallere kalma başarısı gösteren Viranşehir Spor Lisesi Kız takımının Beden Eğitimi Öğretmeni Emrullah Çelebioğlu bu başarıdan dolayı sporcularını kutladı.

Viranşehir Spor Lisesi Kız takımı Sporcuları, Öğretmeni Emrullah Çelebioğlu’nu Okul Müdürü Mehmet Galip Denk başarılarından dolayı kutladı.

Viranşehir Spor Lisesi Okul Müdürü Mehmet Galip Denk, aynı zamanda Okulumuza ve takımlarımıza büyük destekleri olan Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Gören’e teşekkür etti. Okul Müdürü Denk, Öğretmenimize ve öğrencilerimize (Sporcularımıza) büyük sorumluluk yüklenmiştir. Türkiye Futsal Gençler A’da yarı finallerinde Şanlıurfa’mızı, Viranşehir’imizi ve Okulumuz en iyi şekilde temsil edeceğinin gönülden diliyorum.

Yeniurfa Gazetesi Spor Servisi olarak Şanlıurfa’mızı Türkiye Futsal Gençler A’da Yarı Finallerinde temsil edecek olan Viranşehir Spor Lisesi kız takına başarılar dileriz.

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı