Vatandaşlar Viranşehir Belediyesinden Şikâyetçi?

Vatandaşlar Belediyenin hantal çalışmalarında oldukça şikayetçiler.

2023 yılında İslam turizminin başkenti ve GAP 'ın başkenti olmakla övünülen Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde hala asfaltsız yolların olması kentin imajını zedeliyor. Belediye Başkanı Salih Ekinci başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi'nin kalıcı vizyonel projelerinin olmadığını, Belediyenin günü birlik projelerden fırsat bulamadığı ifade ediliyor.

Viranşehir ilçesi Germen Mahallesi'ndeki vatandaşlar toz içinde kalıyor. Vatandaşlar, yaşanan duruma isyan ediyor. Yolun asfaltlanmasını isteyen Viranşehirliler, “Başkan Ekinci ve Viranşehir Belediyesi'ne defalarca konuyu, konuları  ilettik . Ancak bu yolumuzu gelip yerinde görme gereği bile duymadılar. Oysaki seçim zamanı bizden oy istediler " dedi.

 VATANDAŞLAR HASTA OLDU

Hergün aynı çileyi yaşadıklarını belirten Viranşehirliler, yoldan geçtikleri için toz nedeni ile hasta olduklarını belirttiler. Yolda araçlarının güvenliklerinin de olmadığını vurgulayan Gedikliler , "Öyle zaman oluyor ki bu yolda toz içinde göz gözü görmüyor. Her an araçlarımızın kaza yapmasından korkuyoruz. Bir facia yaşanmadan burası asfaltlanıp önlem alınmalı" diye konuştular.