Suruç'ta AK Partili Aday Mustafa Yüksel Durmak Bilmiyor

İlçe merkezinde seçim sürecinden önce başlanan altyapı, üstyapı, elektrik yeraltı çalışmalarından dolayı sokaklar ve caddeler kış mevsiminde zorlu bir süreçten geçti, yapılan çalışmaların her anını takip eden Başkan YÜKSEL çalışmaların bitirilmesi konusunda çokca çaba sarf ediyor. Halkın yaşamış olduğu tüm sorunları tek tek not alan Başkan YÜKSEL çözüm noktasında ise tüm kurum ve kurum amirleri ile istişare halinde.

Suruç ilçesinin daha yaşanabilir ve temel  eksikleri konusunda çaba sarf eden başkan Mustafa YÜKSEL göreve geldiğimiz an itibari ile 5 yıllık süre içerisinde Suruç adeta şahlanan bir ilçe olacak dedi. Çalışma arkadaşlarımız ve Bakanlıklarımızla yapmış olduğumuz görüşmeler doğrultusunda önceliğimiz kalıcı ve temel projelerimiz olacaktır dedi.

Yapılacak kalıcı projeler arasında ilçemize yakışır Doğalgaz, Kültür Merkezi, AVM, İlçe Otogarı, Sanayi Sitesi, Galericiler Sitesi, İstihdam alanları olmak üzere ve bunun gibi birçok kalıcı eserlerden başlayacaklarını beyan etti.

Biz bu projeleri yaparken asli görevlerimiz arasında yer alan yol, kaldırım, içme suyu, kanalizasyon çalışmaları ise hızlı bir şekilde devam edecektir. Seçim beyanlarımızda da belirttiğimiz gibi yolu bozuk olan, içme suyu şebekesi olmayan hiçbir kırsal mahallemiz kalmayacaktır inşallah.

 

Sosyal yardım müdürlüğü bünyesinde ise ilçemizde yaşayan tüm bakıma muhtaç yaşlılarımız, dul, yetim bacılarımız ve kardeşlerimize ise desteklerimiz aralıksız devam edecektir. Belediye bünyemizde kuracağımız Sosyal Marketten dar gelirli ve muhtaç ailelerimiz her ay düzenli olarak ücretsiz alışverişlerini yapacak, markete gelemeyen yaşlı ve engelli hanelerimize ise koli yaparak düzenli bir şekilde biz evlerine götüreceğiz dedi.  Evde bakım birimimizi hemen kurup yaşlı ve yatalak olan hastalarımızın evlerinde temizlik, kişisel hijyen hizmetlerini (saç, sakal traşı v.s) aksatmadan devam ettireceğiz.

Engelli bireylerimizin ise yaşamlarını idame edecek şekilde koltuk değneği, tekerlekli sandalye, akülü araba gibi yaşam kalitelerini arttıracak tüm ekipmanlar çalışanlarımızca tespit edilip bu yaşlı ve engelli bireylerimize ücretsiz bir şekilde verilecektir. Yanı sıra Engelsiz Taksi Hizmeti ile engelli ve yürüme güçlüğüne sahip vatandaşları güvenli bir şekilde hastane ve resmi dairelere ulaştıracağız, hayatlarını kaliteli bir yaşam için elimizden gelen herşeyi ücretsiz bir şekilde sunacağız inşallah dedi.