SÜPER KUPA FİNALİ 1 DAKİKADA SONUÇLANDI

Finalistlerden Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek 3 gün önce Şanlıurfa’ya gelerek şehrin havasını teneffüs etti. Bu şehirde her şey güzeldi. Galatasaray Futbolcu ve yönetici kadrosu bir gün önceden gelerek havaalanından itibaren Şanlıurfa’lılar Galatasaray kafilesini yalnız bırakmadılar.

Finalistlerden Fenerbahçe Futbolcu ve yönetici kafilesi ise Başkan Ali Koç ile birlikte Şanlıurfa’ya gelerek Şanlıurfalardan büyük destek gördü. Başkan Ali Koç Fenerbahçe futbolcu kafilesiyle birlikte Gelin gibi süslenen 11 Nisan stadına giriş yaparak Fenerbahçe U19 Takımını sahaya sürerek kısa bir ısınmadan sonra maç başladı.

Süper kupa maçı Galatasaray’ın başlama vuruşu ile başladı. Top Fenerbahçe sahasına girer girmez topla buluşan icardi top 1. dakikada Fenerbahçe ağlarıyla buluşturdu. Gol başlama vuruşu yapılmadan 4.dakikada Başkan Ali Koç’ın işaretiyle takım sahadan çekildi. Bir daha sahaya dönmeyen Fenerbahçe maçın hakemi Volkan Bayaslan tarafından maç tatil edildi.

Galatasaray Futbol takımı Şanlıurfalılara jest olsun diye kendi araların iki takım oluşturarak maç yaparak gönüllerini aldılar.

            Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı