ŞANLIURFASPOR FUTBOLCULAR KAZAN KALDIRDI

Şanlıurfa’nın Trendyol 1.Lig ekiplerinden ASTOR Enerji Şanlıurfa sporda futbolcular, Maaş ve ödemelerini alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmadı. Haftanın ilk Antrenmanına çıkmayan Futbolcular için Astor Enerji Şanlıurfaspor Sosyal Medya Hesabından yapılan açıklamada A Takımımız bugün yapılacak antrenmana, Maaşlar ve ödemelerini alamadıkları gerekçesi ile çıkmamıştır. Futbolcular Ödemeler ve Maaşlar hesaplara yatmadığı sürece bundan sonrada çıkmama kararı topluca alınmış bulunmaktadır.

Şanlıurfa’nın Trendyol 1.Lig temsilcisi Astor Enerji Şanlıurfa sporda halen Mali kriz devam ettiğinden futbolcuları antrenmanları boykota devam etmektedir.

Şanlıurfalı cefakar taraftarlar, kulüp yönetiminden sorunu çözümü konusunda gerekli adımları atılarak futbolcuların alacaklarını ödemesini istediler.

            Şehir genelinde ve taraftarların Şanlıurfasporun başarısız sonuçları ve mali sıkıntılar kulübün geleceği hakkında endişelerini arttırmıştır. Aynı zamanda bu hafta meydana gelen futbolcuların maaşları ve alacakları konusundaki bu sıkıntıların çözüme kavuşturulmasını diliyorlar. Futbolcuların Maaş ve alacakları konusunda kazan kaldırmalarını haklı bulyorlar.

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı