ŞANLIURFALI SPORCU MİLLİ TAKIM DA, BİR İSLAM TURAN BAŞARISI

Şanlıurfa'nın Milli Sporcusu İslam Turan, Şanlıurfa’yı ve Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor. Genç sporcu, Estonya'nın Tallinn şehrinde düzenlenen Uluslararası U20 kategorisinde Ülkemizi bu turnuvada temsil etmiştir.

Şanlıurfalı Türk Milli Takım Sporcu İslam Turan, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Uluslararası U20 kategorisinde 63 kilogram da Estonya'nın Tallinn kentinde düzenlenen Turnuvada 2700 Sporcunun arasından 3. olmuştur ve gururla Bronz Madalyayı kazandı.
22-24 Mart 2024 tarihleri arasında Estonya Tallinn Şehrinde düzenlenen 2700 sporcunun katılım sağladığı 14 minderde müsabakaların yapıldığı Avrupa’nın en büyük turnuvalarından biri olarak gösterilen "TALLİNN OPEN TOURNAMENT" da Malatya TOHM ve SEM sporcularından
İslam TURAN      3.
Vahap Ali ÖZEN   3.
Uğur Bülbül        4.
Yavuz Selim Akgün 5. olarak turnuvayı tamamladılar.
Bu genç sporcular böyle büyük bir turnuvaya ilk kez katılmalarına rağmen çok iyi mücadele sergileyerek tecrübelerini geliştirdiler.
Bu önemli Turnuvada mücadele eden Milli Sporcu İslam Turan, tüm maçlarında kıyasıya mücadele ederek gösterdiği üstün performansla adından söz ettirdi. 
Türk Milli Takımını temsil eden Şanlıurfalı Milli Sporcu İslam Turan Estonya'da 3.olarak Bronz Madalyayı alarak Türkiye'ye ve Şanlıurfa’ya bu gururu yaşattı.
Yeniurfa Gazetesi Spor Sevisi olarak, başarıyla Türk sporunda yeni bir sayfa açan İslam Turan'ı tebrik ederiz. Başarılarının devamını dilleriz.
 
Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı