ŞAİR-YAZAR HALİL DOĞAN´IN YENİ KİTABI ÇIKTI!

Daha önce de şair ağladığında mısralar susar (şiir )2015 tevn yayınları, 2.ci Körebe düşler roman tevn yayınları İstanbul, xınekî şîn xınekî jîn (2017) Kürtçe şiir ve yeni kitabının ardından son kitabı “Evrenin Sesini Dinliyorum” raflardaki yerini aldı.

Favori Yayınlarından yayınlanan kitapta sanatsal şiir çalışmalarının yanı sıra insanın ruhuna dokunan şiirler yer aldı.

Yeniurfa Gazetesine gelerek yeni çıkan kitabını gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek’e hediye eden Şair-yazar “Evrenin Sesini Dinliyorum” isimli kitap ile ilgili bilgilerde verdi.

Gazeteci, fotoğraf sanatçısı, yazar ve şair olan Halil Doğan’ın şimdiye kadar yayınlanmış 4 kitabı var, şair ağladığında mısralar susar (şiir )2015 tevn yayınları, 2.ci Körebe düşler roman tevn yayınları İstanbul, xınekî şîn xınekî jîn (2017) Kürtçe şiir ve yeni kitabı Evrenin Sesini Dinliyorum şiir 2020 favori yayınları Ankara.

Şair-yazar Halil Doğan “Evrenin Sesini Dinliyorum” isimli kitaba katkılarından dolayı, Eğitimci yazar Misbah hicri, Zekiye yılmaz ve Gazeteci ALİ Öz'e teşekkür ederim. Dedi.

Şair-yazar Halil doğan ; coğrafyamızın engebeli yollarında, şiiri harmanlayan duruşu ve dilinin yasaklı kelimelerini şiire aktaran bir yazar.

Şiirli yolunda, başarılar dileriz.

 

 

RAMAZAN GÜLER