Kadir Gecesi’nde anlamlı destek
Bağış organizasyonu, mübarek Kadir Gecesi’nde gerçekleştirildi. Engelli bireyler ve aileleri büyük mutluluk yaşarken, Öncü Ol İnsani Yardım Derneği Başkanı Yasin Ahmedoğlu, desteklerinin süreceğini belirterek, “Cennet ehli ile olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız”
Muhsince Duruş Hareketi Genel Başkanı İsmail Albayrak, engelli bireylerin toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Yaşama sevinciyle hayata tutunan engelli kardeşlerimizin bir gün değil, her gün yanındayız. Bizi insan yapan kolumuz, bacağımız değil, kalbimizdir” ifadelerini kullandı.
Destek verenlere teşekkür
İsmail Albayrak, başta Mahmut Efendi Cemaati, Öncü Ol İnsani Yardım Derneği Başkanı Yasin Ahmedoğlu, bağışçılar ve maddi-manevi katkı sağlayan Mehmet Eraslan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.