MESLEKTAŞIMIZIN BAŞARISI, MUSTAFA ÇADIRCI

Gazeteci 2. Başkan Çadırcı, Şanlıurfa olarak 2010 yılında oynan Ziraat Türkiye Kupası Finali Fenerbahçe ile Trabzonspor oynanmıştı. Bu maç Şanlıurfa da güzel bir hava uyandırmıştı. Bu güzel finali anlının akıyla tertemiz çıkarmıştı. Yine bu görevi şehir olarak Şanlıurfa’mıza vermeleri halinde tüm paydaşlarla birlikte hareket ederek, anlımızın akıyla çıkacağız.
Gazeteci 2.Başkan Çadırcı, daha önce nasıl yukarıda belirtiğimiz gibi Finallerden dolayı tecrübeliyiz. Bu maçta da (Süper Kupa finali) Şehir olarak Futbolseverler, Şehrin ekonomisine olumlu bir katkı sağlayacaktır. Büyük gayretler sonucu var gücü ile çalışarak bu maçı Şanlıurfa ya kazandırdı.  
Türkiye Futbol Federasyonundan dün yapılan açıklamaya göre, 2022-2023 sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa müsabakası Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat:21.00’de oynanacak.
Bu müsabaka daha önce Suudi Arabistan'da oynanması gerekirken, müsabaka bazı nedenlerden dolayı ertelenmişti.
Her iki kulübümüzde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yeni transferleri Süper Kupa'da forma giyebilecek. 
Bu başarı Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulüp 2. Başkanı ve Gazeteci Mustafa Çadırcı’nın ve devamında tüm Şanlıurfalıları başarısıdır. Her zaman yek vücut (Birlik) olmamız gerekir. 

Spor Haber: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı