LİDER VİRANŞEHİR EĞİTİM GÜCÜ SPOR, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR’A TAKILDI

Şanlıurfa’nın Süper Amatör Ligi’nde Şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Eğitim Gücüspor geçen hafta kendi deplasmanda Suruçspor’u 6-1’lik skorla önemli bir virajı daha geride bıraktı.

Viranşehir ilçesini temsil eden Viranşehir Eğitim Gücü Spor Şanlıurfa Süper Amatör Liginin 11.haftasında deplasmanda Suruçsporu farklı skorla mağlup ederek, bu hafta en yakın takipçisi olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşısına çıktı. 

Viranşehir Eğitim Gücüspor Teknik direktörü Fahrettin Baydar, Suruçspor  deplasmanında alınan galibiyetin ardından bir o kadar önemli Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor deplasmanına çıktık. Bu karşılaşmada oyun olarak üstün olmamız rağmen, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak 1 puanı hanemiz yazdık.

Teknik direktör Fahrettin Baydar,  Tek hedefimizin bu ligi Şampiyon bitirip Türkiye Bölgesel Amatör Ligin de mücadele etmektir. Kalan maçlarımızı da kazanıp sezonu Şampiyonlukla bitirmeyi hedefliyoruz.

 Bir diğer ilçe takımımız olan Viranşehir Belediye sporumuz 3.Lig’e çıkar. Biz de  Viranşehir Belediye sporumuzun boşaltacağı bu noktada Viranşehir’imizi Türkiye Bölgesel Amatör Liginde temsil etmektir.

Viranşehir Eğitim Gücü spor kulüp Başkanı Nedim Özkan, var gücümüzle mücadele ederek, bu ligi Şampiyon kapatmak istiyoruz.

 

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı