LİDER KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR ŞAMPİYON GİBİ

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 3.Grupta Şampiyonluk mücadelesi Karaköprü Belediyespor, bu haftada Faruk Çelik Spor Kompleksinde Belediye Kütahyaspor’u ağırladı. Kırmızı Siyahlı ekip Belediye Kütahyaspor’u 3-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Hakemler; Mertcan Erölmez, Tufan Selvi, Mehmet Eren Küçükkeçeci, Yiğit Tuç

Karaköprü Belediyespor; Muhammet Özkan, Berkcan Aytaç, Safa Ali Memnun, Mücahit Çakır, Emre Fırtına, Metin Yüksel, Fatih Dalgıç, Muhammed Raşit Şahingöz, Yavuz Koç, Ali Sinan Gayla, Umut Dilek ilk on biri ile maça başladı.

Belediye Kütahyaspor; Serkan Demirol, Gökay Iravul, Burak Başkaya, İsmet Benli, Samet Cantürk, Haktan Çakır, Yekta Sönmez, Muhammet Sait Özvardar, Can Muhammet Vural, Arda Keser, Eyüp Poyraz ilk on biriyle oyuna başladı.

Lider Karaköprü Belediyespor’un golleri 34. ve 44.dakikalarda Nöbetçi golcüsü Ali Sinan Gayla’dan gelirken, 51.dakikada golcüsü Umut Dilek’ten geldi.

Konu ekip Belediye Kütahya sporun golleri ise 16.ve 41.dakikalarda Can Muhammet Vural’dan geldi.

            Karaköprü Belediyespor 3 Belediye Kütahyaspor 2 şeklinde sonuçlandı.

Belediye Kütahyaspor’da dakika 45+2 Muhammet Özvardar, dakika 69 Arda Keser Sarı Kart gördüler.

Karaköprü Belediyespor’da dakika 45+2 Emre Fırtına, dakika 87 Nuri Terliksiz, Sarı Kart gördüler.

Haftalar sonra kendi evinde bu güzel sonuçla Lider Karaköprü Belediyespor puanını 54’e yükselterek, Liderlikteki yerini korudu. Belediye Kütahyaspor ise 33 puan ile 5.sıradaki yerinde kaldı.

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı