LİDER EVİNDE KAMPTA

Lider Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor Teknik direktörü Bülend Güllü, takım olarak ilk devreyi istediğimiz şekilde tamamladık. Bizim en yakın takipçimiz durumunda bulunan Kilis Belediyespora 5 puanlık fark yaparak devreye lider olarak girdik. Bizim için ilk devre bitmiştir. Önemli olan kalan 13 karşılaşmamızı en az zayiatla tüm maçlarımızı kazanmaktır. Bu günden itibaren kendi tesislerimizde kampa girerek, günde çift antrenman yaparak lige hazırlanmaktır.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor Teknik direktör Güllü, maçlara kadar tüm futbolcularımızın kondisyonlarının en üst seviyeye çıkarmak durumundayız. Bu lig hem uzun hem de zorlu olduğu için her duruma ve her koşula göre hazır olmalıyız. Güllü ayrıca takımdan ayrılan Stoperimiz Eray Şekerci’nin yerine orta saha ve stoper takviyesi yapacağını dile getirdi. Takımın eksikleri yanı sıra forvete de takviye yaptıklarını söyledi. Lider yeni transferini Yalova’nın Yeşilova spor takımından Forvet Ebubekir Yardım alarak ileriyi güçlendirdi. Liderin yeni transferi Ebubekir Yardım, böyle güzel bir takıma geldiğim için çok mutluyum gollerimi takıma yardımcı olmak istiyorum.       

Lider Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, ligi ilk devresini Lider tamamlamanın mutluluğunu Başkanımız Salih Ekinci’ye, Viranşehir Halkına ve Tüm Şanlıurfa yaşattığımız için çok sevinçliyiz. Şanlıurfa Viranşehir Belediye sporumuza en büyük desteği olan Viranşehir Belediye Başkanımız Salih Ekinci’ye ve taraftarımızı teşekkür etmeden geçmek istemiyorum. Bu sevinci iki devre de ŞAMPİYONLUĞU getirmek için büyük çaba ve hasret içindeyiz dedi. Şanlıurfa’ya ve Viranşehir’e Şampiyonluk Kupasını getirdiğimiz zaman hasrete son vermiş olacağız.   

Liderin ilk kamp antrenmanını Kulüp Başkanı Süleyman Çelik ve yönetimin tamamın yanı sıra tribünler ful şekilde izlediler. Bu destek tüm futbolcular üzerin büyük güzellikler oluşmuştur.

Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak Bölgesel Amatör Ligde yer alan Tüm takımlarımıza ikici devre Şampiyonluk ve Play-Off ’tan 3.Lige yükselerek başarılar dileriz. 

Ülkemizde ve İlimizde Öğrencilerimizin Ara Tatiline girdiler. Bu pırıl pırıl Gençlerimizin Hayırlı Uğurlu bir tatil geçirmelerini dileriz.

 

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı