KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM

Besim Durmuş, açık açık Şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Lig’in 23.Haftasın’da deplasmanda Akhisarpor’u 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazarak Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. En yakın rakibine 9 puan fark ile liderliğini sürdüren Kırmızı&Siyahlı ekip hafta sonu Belediye Kütahyasporu yenerek Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor.
Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “İnşallah güzel günler göreceğiz, güzel şeyler düşünüyoruz. Sezon başından bellidir, hak ettiğimiz Şampiyonluğu yakalayacağız. İnşallah hafta sonu kendi evimizde güzel oynayıp ve kazanıp en yakın sürede Şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz.”  
Besim Durmuş, “Sezon başlarken hayal ettiğimiz şeylere yaklaşmaya başladık. Ligin boyu kısaldı. Bu hafta sonu oynayacağımız maç ve Her maç kendi içinde önemlidir. Hafta sonu Kütahyaspor ile oynayacağımız maçta bizim için önemli. Biz tüm taraftarımızı maça bekliyoruz. Hak ettiğimiz 1
Şampiyonluğu Şehrimizle ve taraftarımızla yakalayacağız. Daha önce bunları konuşurken, biraz tereddütlerimiz vardı. Her maçı kendi içinde odaklanıyorduk. Ama bugün itibariyle ligin boyu kısaldıkça hayal ettiğimiz şeyleri ifade etmeye başladık. 
İnşallah bu hafta sonu Şehrimizi ve taraftarımızın desteğiyle Kütahya maçını kazanıp Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz dedi.” 
Karaköprü Belediyespor & Belediye Kütahyaspor maçı 17 Mart Pazar Günü Saat 14.00’da Faruk Çelik Stadın da oynanacak. 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı