İYİ PARTİ’YE KATILIM

İYİ Parti İl Başkanlık Binası’nda gerçekleştirilen törenle Siverek Bölgesinden Kalender Aşiretine mensup Tüysüz Ailesinden birçok isim İYİ Parti’ye geçti.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında düzenlenen katılım töreninden İl Başkanı Hasan Oğul, Siverek Bölgesinden Kalender Aşiretine mensup Tüysüz Ailesinin ileri gelenlerinden Abdullah Tüysüz’e partinin rozetini taktı.

İYİ Parti Şanlıurfa'da önemli aşiretten bazı isimleri partisine kattı.

Yeni parti binasında yapılan toplantıya yoğun ilgi gösterildi.

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen katılım töreninde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Oğul, “Tüysüz Ailesi önemli bir aile, kalabalık bir aile, daha önce milletvekili çıkarmış bir aile biz yakından tanıyoruz aileyi, Bu cesurlar hareketine cesur kardeşlerim de bugün bize katıldılar. Abdullah Tüysüz ve ailesiyle Kalender aşireti olarak bizim aramız da başka aşiretler de geliyor. Bunun arkası gelecek çorap söküğü gibi İnşallah, cesurları kucaklayacak İnşallah yüzümüzün akıyla 24 Haziran'da iyilerin iktidarına Türkiye'yi hazır göreceğiz, hazır bulacağız. Türkiye demokrasiye, hukuka kapısını açacak. Adalet olacak, iş olacak, aş olacak Türkiye’nin partisi olacağız. Biz herkese kapımızı açtık bütün insanlarımızı kucaklamak üzere partimiz 24 saat açık. Seçime kadar da çalışacağız gece, gündüz buradayız, sahadayız. Urfalılar ile beraberiz. İnşallah Allah yüzünüzü kara çıkarmasın. İyiler mutlaka kazanır. Başaracağız, başaracağız, başaracağız teşekkür ederim.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET CANBEK