İYİ Parti de sular durulmuyor

Eyyübiye İlçe Başkanı Enver Keskinbıçak, Haliliye İlçe Başkanı Bülent Mermer, Karaköprü İlçe Başkanı Yaşar Badıllı, İl Başkan Yardımcısı Hasan Tahsin Gerger ve Ceylanpınar İlçe Başkanı Ömer Koyuncu istifa etti.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi İYİ Parti’de istifa depremi yaşanmaya devam ediyor. Şanlıurfa’da birçok İYİ Parti İlçe Başkanı ve yöneticisi görevinden istifa ettiğini duyurdu.

HALİLİYE İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanı Bülent Mermer, partisinden istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu; “2018 yılından itibaren yürütmüş olduğum İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanlığından partinin aldığı yanlış kararlar ve teşkilata karşı duyarsız tutumundan dolayı ilçe başkanlığı görevimden ve parti üyeliğinden bugün itibarı ile yönetim kurulu ile istifa ediyorum."

KARAKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Karaköprü İlçe Başkanı Yaşar Badıllı da parrtisinden istifa etti. Badıllı, istifa;  “2019 yılından itibaren yürütmüş olduğum İYİ Parti Karaköprü İlçe Başkanlığından partinin aldığı yanlış kararlar ve teşkilata karşı duyarsız tutumundan dolayı ilçe başkanlığı görevimden ve Parti üyeliğinden yönetimimle ve üyelerimizle beraber bugün itibariyle istifa ediyorum.” sözleriyle duyurdu. 

EYYÜBİYE’DE İSTİFA ETTİ

Av. İbrahim Keskinbıçak, Enver Keskinbıçak, Emir Kat ve Esra Koreli,  “İYİ Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığından, partinin aldığı yanlış kararlar ve teşkilata karşı duyarsız tutumundan dolayı görevimden ve parti üyeliğinden bugün itibariyle istifa ediyorum” sözleriyle İYİ Partiden istifa ettiklerini duyurdular.