GENÇLER ALAGÖZ İÇİN TOPLANDI! “Z KUŞAĞINA KULAK VER, ALAGÖZ’E DOKUNMA”

Geçtiğimiz hafta içersin de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haliliye İlçe Başkanı olarak görev yapan Av. İbrahim Halil Alagöz’ün, İl teşkilatına atanan kayyum heyeti tarafından görevden alınmasın ardından sosyal medyada ve yapılan açıklamalarda destek mesajları yayınlanmıştı.

Dün ise Haliliye İlçesinde bulunan Novada AVM merkezi önünde toplanan bir grup genç açıklama yaparak, “Gençler olarak bizleri gelecek adını umutlandıran ve bizlere bu partiyi sevdiren genç başkanımız İbrahim Halil Alagöz'ün yanındayız.” Dediler.

Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Sevgili arkadaşlar öncelikle bugün burada bizimle olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Sizin de bildiğiniz üzere burada toplanmamızın nedeni CHP Şanlıurfa ili İlçe Başkanı sayın İbrahim Halil Alagöz'ün ilk Şanlıurfa il geçici kurulu tarafından görevden alınmasıdır. İl geçici kurulun tek görevi il yönetimine olağanüstü kongreye götürüp seçilmiş bir il başkanı ve kurulunu oluşturmaktır. Geçici kurulum bu yetkisinin dışında çıkarak ilçe yönetimlerini görevden alma yeni kişilere atama görev yeri değiştirme ve benzeri hiçbir girişim hukuki değildir dolayısıyla bu tür kararların hepsi yok hükmünde olduğundan bir bağlayıcılığı da yoktur.   

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HER AN HALKIN SORUNLARINA DİLE GETİRMEKTE

Dediğim gibi kararları alan Şanlıurfa il örgütü geçici bir kuruldur ve bu kurulun görevi Parti'ye olağanüstü kongreye götürmektir bu geçici kurul kanun ve tüzüğe göre il olağanüstü kongresini atandığı günden itibaren 45 gün içinde yapması gerekirken bugün itibariyle yaklaşık 4 aydır hiçbir girişimi dahi olmamıştır bu durumlara Cumhuriyet Halk partisi Genel merkezi tarafından sessiz kalınması ve herhangi bir müdahalede bulunmaması da partiye olan inancımız zedelemektedir. Tüm bu hususlar Adalet hak hukuk ve demokrasisine güvendiğimiz Cumhuriyet Halk partisi'ne karşı içimize şüpheler uyanmasına sebebiyet vermektedir kaldı ki partiye olağanüstü kurula götürmeyerek meşruluğunu kaybeden bu kurulun almış olduğu tüm kararların hem parti füzeyi hem de hukuki açıdan hiçbir geçerliliği bulunmamaktadır un yanında sizin de bildiğiniz üzere Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanı avukat İbrahim Alagöz gece gündüz demeden her an halkın sorunlarına dile getirmekte ve sorunları yerinde inceleyerek yetkililere ulaştırmaktadır.

4 YILDIR GÖREVİNE LAYIKIYLA YAPAN BAŞKANIMIZIN GÖREVİNE İADESİNİ İSTİYORUZ

Şanlıurfa kamuoyunda açıkça bilinmektedir ki alil ilçe başkanımız İbrahim Halil Alagöz hiçbir çıkar gözetmeden çalışmakta yaptığı her işte ve ziyaretlerde çalışmalarıyla dürüstlüğüyle ve ikna edici yönü ile Cumhuriyet Halk partisi'ni Şanlıurfalılara sevdirmektedir. Tüm bu hususlar gözetilerek alil ilçe başkanımız İbrahim Halil Alagöz'ün görevine getirilmesini istiyoruz ki Adalet sağlansın hak ve hak yerini bulsun. Atandığı günden bu yana 4 yıldır görevine layıkıyla yapan başkanımızın görevine iadesini istiyoruz. Aksi halde Cumhuriyet Halk partisi'ne olan inanç ve güvenimizin böyle bir hukuksuzluk ve adaletsizlik karşısında zedelenerek partiden uzaklaşmayı bizler de istememekteyiz. Bu nedenle biz şanlıurfa'lı gençler olarak bizleri gelecek adını umutlandıran ve bizlere bu partiyi sevdiren genç başkanımız İbrahim Halil Alagöz'ün yanındayız. Son olarak konuşmamı şöyle bitirmek istiyorum. Z KUŞAĞINA KULAK VER, ALAGÖZ’E DOKUNMA.” Denildi.