Başkan V.Aktaş Asırlık Çınarları Ramazan ayında da Unutmadı.

Mesaisini büyük bir bölümünü esnaf ve  vatandaşları ziyaret ederek sürdüren Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş  Ramazan ayı içerisindeki ziyaretleri kapsamında yaşlıları da unutmuyor.

Başkan V.Aktaş ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Doğan sokakta oturan 93 yaşındaki Cemile Kartal'ı ziyaret etti.

Yaşlı teyzenin ellerinden öpen, dualarını alan Aktaş 
 "Biz büyük bir aileyiz. Kadim geleneğimizde küçüklere sevgi, büyüklere saygı her zaman var. Bu manada yaşlılarımız bizden her zaman ilgi ve sevgi bekliyor. Bu Ramazan ayında da yaşlılarımızı unutmadık unutmayacağız. Bu vesileyle bugün de   Cemile teyzemiz evinde ziyaret ederek  hayır dualarını aldık kendisiyle sohbet ederek her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik " dedi.

Ev halkıyla da tek tek ilgilenip sohbet eden Aktaş " Cemile teyzemiz SYDV aracılığıyla düzenli olarak yardım yapıyoruz, sağlığı noktasında görevlilerimiz takip ediyor.Sosyal Devlet ilkesi doğrultusunda ve imkanlar ölçüsünde yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gayret sarf ediyoruz.Yaşlılar başta olmak üzere ihtitaç sahibi her vatandaşımızın yanındayız, hayattayken yaşlılarımızın kıymetini bilelim ”dedi.

Cemile teyze ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Aktaş'a teşekkür etti.