BAŞKAN KIZMAZ ARAÇ KİRALAMACILAR SİTESİNİ GEZDİ

Şanlıurfa’ya çeşitli temaslar ve ziyaretler için gelen AKKON (Araç Kiralamacıları Konfederasyonu) Genel Başkanı Asım Kızmaz ile çeşitli illerden gelen il başkanları ve Şanlıurfa’da bulunan oto kiralamacılar ile birlikte yapını süren araç kiralamacılar sitesini gezerek bilgiler aldı.

Yurt genelinde farklı illerde faaliyetlerini sürdüren ŞOKDER (Şanlıurfa Araç Kiralamacılar Derneği)nin düzenlediği organizasyona AKKON (Araç Kiralamacıları Konfederasyonu) Genel Başkanı Asım Kızmaz, yönetim kurulu üyeleri, farklı illerden gelen il başkanları, ŞOKDER (Şanlıurfa Araç Kiralamacılar Derneği) Haliliye İlçe Başkanı Recep Çiftçi, Dernek Genel Sekreteri ve Hukuk Sorumlusu İsmail Tumbuloğlu, Şanlıurfa da faaliyet gösteren Araç Kiralamacılar ile basın mensupları katıldılar.

AKKON (Araç Kiralamacıları Konfederasyonu) Genel Başkanı Asım Kızmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaklaşık bir ay sonra bitecek olan site hakkında bilgiler veren Dernek Genel Sekreteri ve Hukuk Sorumlusu İsmail Tumbuloğlu kısa bir zaman sonra esnafımızın yeni yerlerinde hizmet sunmaya başlayacaklarını belirtti.

ŞOKDER (Şanlıurfa Araç Kiralamacılar Derneği) oto kiralamacılar sitesinde yapılan sitenin hayırlara vesile olması duaları ile kurbanlar kesildi.

Şanlıurfa’da üç gün kalacak olan AKKON (Araç Kiralamacıları Konfederasyonu) Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri sırası ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret edecek. Ayrıca Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik mekanlarının yanı sıra ilçelerini de ziyaret edecek.