BAŞKAN ARSLAN’DAN, YENİURFA’YA ZİYARET

Başkan Mustafa Arslan’ı, Yeniurfa Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek karşıladı. Mehmet Canbek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Mustafa Arslan’da başarı temennilerini iletti.

Kentin, ekonomik, ticari ve sanayi durumu ve güncel konuların konuşulduğu sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Mustafa Arslan, Evren Sanayide yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Şanlıurfa Evren Sanayı Koop. Başkanı Mustafa Arslan ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Çok sevdiğim değerli kardeşim Mehmet Canbek ziyaret ettim. Biz uzun yıllar kendisi ile çalıştık çalışmaktan haz aldım. Evren Sanayi Sitesi'nde doluluk oranımız 100'de 400 civarında eksik ve noksanlık var mı, var tabi ulaşım ile ilgili sıkıntılarımız var kuzey batı çevre yolu inşallah tamamlanır ise tabii orada yer alan organize besi OSB gıda OSB son olarak oto galericilerin taşınması ile birlikte trafik yoğunluğumuz hat safhada, İnşallah kuzeydoğu çevre yolu biter trafik yoğunluğumuz da azalır. Sitemizin girişinde bir yolumuz var onu da büyükşehir'e ve ilçe belediyelerimiz de ilettim. Şahin Tepesi'nin karşısında bir giriş yolumuz var o da bir an önce açılır ise trafiğin yoğunluğu azalmış olur. TOKİ kavşağı ile Evren sanayi kavşağı aynı güzergahı kullanmakta, Bu da site girişinde bir rahatlık sağlar. Sabah saatlerinde baktığımız zaman akabenin yarısına kadar bir trafik yoğunluğu bulunmakta. EVREN SANAYİ SİTESİ'NDE BÜYÜME ALANINA İHTİYAÇ VAR.

Geçmişte şehir merkezinden taşınır iken bir sürü sıkıntılara rağmen sayın Fakıbaba, Habip bey, Emin bey bunlar taşın altına ellerini koydular. Burada kamuya ait bir alanda 611 no'lu parsel dediğimiz orman olmayan bir alanda yeni iş yerleri yaptık. Evren sanayi olarak da esnaf ile belediye arasında köprü görevi gördük. Şu anda onun devamında yapılacak olan iş yerlerimiz var. İstinaf mahkemesinde geçtikten sonra Urfa kamuoyu önünde belediyeler üzerinden Evren sanayi kooperatifi olarak aracı görevi görerekten bu kardeşlerimizin iş yeri sahibi olması için İnşallah kısa sürede tamamlanır ve esnafımızın mağduriyeti giderilmiş olur. Sizler gerek yazılı olarak gerek görsel olarak bizlerin sesi olduğunuz şahsım ve yönetim kurulum adına, Yeni Urfa gazetesi tüm çalışanlarına ve Mehmet Canbek kardeşime teşekkür ediyorum. Allah şehrimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yeniurfa Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek’te yapılan ziyaret ile ilgili, “ Sayın Başkanımız Mustafa Arslan beyefendiye teşekkür ediyorum. Yıllardan bu yana Evran Sanayi sitesinde yaptığı çalışmaları yakinen takip ediyorum. Şanlıurfa’ya çok emek veren değerli başkanlarımızdan birisidir kendisi. Bugünde bizleri ziyaret etti kendisine ve yönetim kuruluna yaptıkları ziyaretten dolayı şükranlarımı sunarken görevinde de başarılar diliyorum.” dedi.