MÜJDE! O BÖLÜME DOKTOR ATAMASI YAPILDI

Sağlık Bakanlığı tarafından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesinde görev yapmak üzere Hiperbarik Oksijen Tedavi uzmanı doktor ataması yapıldı.

Şanlıurfa’ya geçtiğimiz aylarda atanan yeni İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm’ün girişimleri sonucunda şehrimizde büyük eksikliği his edilen branşların başında gelen Hiperbarik Oksijen Tedavi hekiminin atanması bu tedavi için başka şehirlere gitmek zorunda kalan vatandaşları sevindirdi.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Yanıklarda, diyabetli hastalarda yaralarda oksijenle tedavi cihazının da hazır olduğunu belirterek atanan doktorumuz, Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi'nde en kısa zaman içerisinde göreve başlayacak diyerek müjdeli haberi verdi.

“Kurada isminin çıktığını tahminen 1 aya kadar göreve başlayacağını belirten Sağlık Müdürü Gülüm yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Sağlık Bakanlığı sesimizi duydu. Bize arzu ettiğimiz hekimlerin 90 yakınlı gönderdi pratisyen hakimlerde gelecek. Bir kısım istifalar oldu ama gelen arkadaşlar ile birlikte bu kaydımızı karşılayacağız. İnşallah bir sonrakinde de artıya geçeceğiz.

MEHMET ER