OTO ALIM SATIMLARDAN VATANDAŞ RAHATSIZ

Şanlıurfa’da Paşabağı Mahallesinde bulunan oto alım satım sitesinin taşınması ile birlikte yeni galericiler sitesinde yer olmadığı için taşınamayan esnaflar eski yerlerinde faaliyetlerine devam ediyorlar.

Şanlıurfa’da Haliliye İlçesinde bulunan oto-alım satım iş yerlerinden dolayı vatandaşlar yıkılan yerin hala atıl durumda olmasından ve galericilerin hala burada faaliyete devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Paşabağı mahallesinde bulunan oto alım-satım iş yerleri yıkımdan sonra kalkmasına rağmen mahalle içinde bulunan iş yerlerinden vatandaş rahatsız.

Oto alım-satım esnafından, çevrede oturan vatandaşlar rahatsızlığını dile getirdi. Mahalle sakinleri, Her dükkanın önünde çok sayıda araba bulunmasından dolayı bazı mahallelerde araba park edecek yer bile bulmak imkansız hale geldi. Çevrede oturan vatandaşlar, oto alım-satım esnaflarının mahalleyi işgal ettiğini ve bundan dolayı oto alım-satımların mahalleden kaldırılmasını istediler. Mahalle sakinleri, esnafın dükkan önlerine sandalye atıp oturması ve hemen karşıda bulunan parkta oturup uzanmalarına tepki gösterip rahatsız olduklarını dile getirerek yetkililerin bu konu hakkında işlem yapmasını istedi.