BAŞARILI VE SEVİLEN MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ

Şanlıurfa’ya atandığından bu yana yaptığı başarılı çalışmalar ile Şanlıurfa basınının ve vatandaşların takdirini kazanan Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Müdürlüğünü yürüten Osman Bolluk’un görev yeri değişmesinden dolayı Şanlıurfa Gazeteciler Birliği tarafından veda yemeği verildi.

Özel bir mekanda yapılan programa Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile birliğin üyeleri katıldılar.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç, Çorum Basın İlan Kurumu Müdürlüğü görevine tekrar atanana Osman Bolluk’a, Şanlıurfa’da basına yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim ettiler.

Sıcak bir atmosferde ve sohbet ortamında düzenlenen program hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.  

EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLDİ

Çorum Basın İlan Kurumu Müdürlüğü görevini yürütürken Şanlıurfa’ya atanan Osman Bolluk yeniden Çorum Basın İlan Kurumu Müdürlüğü görevine tekrar atandı. Osman Bolluk gerek kurum müdürleri, gerekse de şehrimizde görev yapan basın mensuplarıyla kısa zaman içersinde yaptığı olumlu işler ile adından söz ettirmişti.

Özellikle Şanlıurfa’da yapılan doğrudan temin ihalelerinin engellenmesi yönünde yaptığı çalışmalar ve kurum müdürlerine ziyaretleri ile sıkça adından söz ettirmişti.

Bizde Yeniurfa Gazetesi Yazı Ailesi olarak Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Müdürü Osman Bolluk yeni görevinde başarılar dilerken Şanlıurfa’ya ve basına verdiği emeklerden dolayıda çok teşekkür ederiz.

MEHMET ER