YUSRA GÖREBİLMESİ İÇİN YARDIM BEKLİYOR!

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Ahmet Erseven Mahallesinde yaşayan Yusra El Hammade isimli çocuk bundan iki yıl önce yakalandığı hastalık ile her iki gözündeki görme yeteneğini kaybetti.

Küçük Yusra’nın kök hücre nakli olması lazım. Sadece Kayseri’de özel bir hastanede yapılabilen ameliyat için 60 bin TL’ye ihtiyaç var.

Suriyedeki iç savaştan yıllar önce kaçarak Türkiye’ye sığınan alile de evin babası çalışmıyor. Annesi ev hanımı olan Yusra’nın ameliyat olabilmesi için 60 bin TL gerekli bu konuda hayırseverlerin desteğini bekliyor.  

Kızı Yusra'nın sağlığına kavuşması için yetkililere ve hayırseverlere çağrıda bulunan küçük kızın babası, Kızım bu hastalığa yakalanmadan önce okula gidiyordu. Derslerinde gayet başarılı ,idi ama bu hastalıktan sonra tek başına evin içinde bile dolaşamıyor. Yetkililerden ve hayırseverlerden ricamız lütfen küçük kızımın ameliyatı için bize destek olsunlar. Sadece Kayseri’de özel bir hastanede bu ameliyat yapılıyor. İnşallah Allahın izni ve hayırseverlerin desteği ile birlikte küçük kızımın görmesi için destek olurlar. Diyerek hayırseverlerden destek istedi. Aile ile iletişime geçmek için telefon numaraları 0537 450 23 08 ve 0 537 551 88 15

MEHMET ER