18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNDE ÇOCUKLAR HEM SÖYLEDİLER ,HEM DUYGULANDIRDILAR ,HEMDE TANITTILAR..

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş'n destekleriyle hazırlanan klipte 18 Mart vurgusu yapıldı ilçeye özgü yenilenen haliyle Bir milyoncular Çarşısı, Meydan Parkı , Ziyaret köyünde yer alan tarihi yerler  ve ilçe merkezinde bir çok  bölge açık hava stüdyosu olarak kullanıldı Suruç'un  tanıtılmasında büyük bir katkı sağlandı.

Büyük Ziyaret Orta Okulu Müzik Öğretmeni Ali Can Koyuncu tarafından hazırlanan ve okulun öğrencileri tarafından seslendirilen 18 Mart Çanakkale klibinin çekimleri  onbeş gün içerisinde tamamlandı.

Anma programında ilk defa  yayınlanan klip büyük beğeni toplarken Kaymakam  ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş " Suruç'ta ilk defa hem ilçemizi tanıtan hem de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin  önemini anlatan önemli klibe imza attık.  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. Yıldönümü dolayısıyla özel olarak hazırladığımız bu özel projede  Şehitlerimizi  unutmadık hiçbir zamanda  unutmayacağız , emeği geçen  Eğitim camiamızı ve çocuklarımızı tekrar tebrik ediyorum tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz " dedi.