DP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

İl Başkanı Polat ve Başkan Yardımcısı Kara Yeniurfa Gazetesi Haber Müdürümüz Mehmet Er ve gazete çalışanları ile bir süre gündeme dair sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.

Şanlıurfa’da yer alan STK ve Basın kuruluşlarını ziyaret eden DP il heyeti bu kapsamda ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaret sırasında gazetemiz muhabirine açıklama yapan İl Başkanı Mustafa Polat şu görüşlere yer verdi: “ Basın demokrasilerde dördüncü kuvvettir. Basın milletin avukatıdır. Basının görevi milletin, ülkenin sorunlarını yeklilere aktarmaktır. Biz her zaman basına önem vermişiz.  Son dönemlerdeki koronavirüs salgını ve ekonomik sıkıntılar tüm kesimleri olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Koronavirüs yüzünden vatandaşlarımız ekonomik zorluklar içinde kıvranıyor. Lokanta, kahvehaneler kapalı, okul servisleri, kantinler hepsi bizi görünce sitem ediyorlar perişan olduklarını ve artık borç isteyecek yüzümüz, ne verecek gücümüz ve nede borç verecek gücü olan insanımız kaldı diyorlar. Biran önce bu tedbirlerin hafifletilmesi gerekir. Pandemi şartlarının esnafımız yönüne düzeltilmesi gerekir. Bir an önce milli tarıma dönmemiz lazım. Tarım, gıda olmasa biz geçinemeyiz. Hergün her şeye zam geliyor. Hastalar pandemi nedeni ile hastaneye gidemiyor. 10-15 gün sonrasına randevu veriliyor. İnşallah pandemi de biran önce biter sağlıklı günlere kavuşuruz.” Dedi.

Yeniurfa Gazetesi Haber Müdürümüz Mehmet Er’de, yapılan ziyaretten dolayı Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Polat ve İl Başkan Yardımcısı Necmettin Kara’ya teşekkür etti.

HASAN GÜLER