GAZETECİLER BİRLİĞİ’NDEN, EMNİYET MÜDÜRÜ DOĞUŞ’A ZİYARET

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandıktan sonra başarılı çalışmalara imza atan ve Şanlıurfa  halkı tarafından çok sevilen İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç bir süre sohbet ederek fikir alış verişinde bulundular.

Emniyet güçlerinin özverili çalışmalarına dikkat çekerek kısa bir açıklama yapan Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, "Emniyet Birimleri, bulundukları devletlerin, mensup oldukları milletlerin varlığının teminatlarıdır. Emniyet teşkilatlarının gücü, devletin ve milletin gücünü yansıtır. Türk Polis Teşkilatı'nın ülke genelinde, özellikle de bölgemizde sağladığı başarı ortadadır. Millet olarak huzur ve emniyetimiz için gecesini gündüzüne katan tüm Emniyet Mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Dedi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş’da, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç'a yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.