OBM'DE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bölge Müdürü Cevdet ÇİÇEK, başkanlığında yapılan toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve Fidanlık Müdürü katıldı.

Bölge Müdürümüz Cevdet ÇİÇEK, açılış konuşmasında, önce 2020 yılını değerlendirerek çeşitli ormancılık faaliyetleri ile ilgili uygulamalarda gelinen noktayı ve alınan sonuçları işaret etti. 2021 yılı programlarının gerçekleştirilmesi için çalışma programı doğrultusunda iş planlarının yapılması ve derhal uygulamalara başlanması kararlaştırıldı. , “Bölge Müdürlüğü olarak çok başarılı bir yıl geçirdik. Çalışmalarınızdaki üstün gayretlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yeni yılda da hedeflerinizi yükselterek en üst düzeyde başarı yakalayacağınıza inanıyorum.” dedi.

2020 yılında edilen başarılar ve görülen sıkıntıların masaya yatırıldığı toplantıda 2021  yılı hedefleri de görüşüldü. Toplantının devamında Şube Müdürleri faaliyetlerin gerçekleşme durumlarını ve 2021  yılı programlarını kısa kısa özetleyerek karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler. İşletme Müdürleri faaliyetlerini ve uygulamada karşılaşılan sorunları dile getirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Toplantı Bölge Müdürümüz Cevdet ÇİÇEK'in kapanış değerlendirmesi ile son buldu.