BİR AİLENİN PARÇALANMASINA İZİN VERMEYİN!

Yusuf Çirkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi:  “Buradan Sayın Valime, Karaköprü Kaymakamıma, Karaköprü Belediye Başkanıma ve İlgili, yetkili herkese şikayetim var, maruzatım, haykırışım var lütfen bu mağduriyetimizi giderin.

17.06.2019 tarihinde Karaköprü Belediyesi evlendirme dairesinde Kızım yabancı uyruklu, Şanlıurfa ikametli ile kader oldu evlendiler. Allah a şükür olsun ben razıyım Allah razı olsun, bizden daha sağlam ve bizden daha iyi Müslüman. Damat Cidde de bir şirkette çalıştığı için gittiler bir süre sonra geldiler, Haliyle kız ve damdın pasaportu var, torunada pasaport çıkarılacak ki Cidde ye gitsinler. Urfa Karaköprü de ikametleri evleri var, evlenme cüzdanları var, hastaneden ilgili yazı ve evrakları aldık. Her türlü evraklar tamam olmasına rağmen yaklaşık on gündür bu riskli ortamda Nüfus dairesi göç idaresine, göç idaresi nüfus dairesine topu atıp duruyorlar. Bu riskli ortamda altı aylık bebek ile, kronikleri olan benimle daire daire gezip duruyoruz. Yetmedi ilgililerin kaba davranışları, deyim yerinde ise top benden çıksında ne olursa olsun tavrı...

Damadın vizesi 10 Kasım da bitiyor Cidde ye gitmesi lazım. Bu süre içinde pasaport alınması lazım. Pasaport alınmadığı taktirde aile parçalanacak damat yalnız gitmek zorunda kalacak. Bu basit olay için Cumhurbaşkanlığına mı şikayet edelim, Bakanlığa mı şikayet edelim. Lütfen yardımcı olalım bu aileyi parçalamayalım.” Dedi.