HÜDA-PAR’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) ziyarette bulundu. Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) heyeti içinde İl Başkanı Emin Özaslan ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Baytar yer aldı.

Yeniurfa Gazetesini ziyaret eden heyeti Gazetemizin Genel Koordinatörü Mehmet Canbek ve Haber merkezi Müdürümüz Mehmet Er karşıladı. Bir süre Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanı Emin Özaslan ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Baytar ile gündeme ve Şanlıurfa’ya dair sohbet edildi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanı Emin Özaslan ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) olarak il, ilçe, kadın kolları, gençlik kolları tüm alanlarda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eski İl Başkanımızın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir il başkanlık görevini yürütüyorum. Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) olarak ilçe kongrelerimizi tamamladık. Ekim ayının 18’de il başkanlık kongresini yapacağız. Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) olarak basın kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Buğünde Yeniurfa Gazetesini ziyaret ederek gazete yetkilileri ile fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Dedi.

Yeniurfa Gazetesi Genel Koordinatörü Mehmet Canbek’te, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanı Emin Özaslan ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Baytar ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

HASAN GÜLER