AZİZ EMEKTAR YAZDI "GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMIYOR"

Aziz Emektar'ın yazdığı o yazı; 

Türkiye siyasetinin, karanlık gölgesi ne yazık ki, Şanlıurfa siyasetinde hiç eksik olmuyor.

Şanlıurfa'nın, kaderi, yüzü siyasal ve polistik anlamda bir türlü gülmüyor."

Bu şehri yöneten yerel ve genel seçilmişler, sandık halkın, önünden kalkınca halkı tanımıyor. İstedikleri gibi cirit atıp, at koşturuyor.

Bunun en basit örneğini geçtiğimiz günlerde şehrimize gelen, son başbakan, AK parti İzmir milletvekili Sn. Binali Yıldırımın, ziyareti esnasında yaşadık.

Gazeteci abimiz, Urfa sevdalısı Aziz Emektar herkes gibi Binali beyle görüşüp, şehrin, bir dizi sorun ve problemlerini genel merkeze iletilmesi amacı ile randevu talep etti. Aziz beyin talebi Binali Bey cephesinde büyük bir tevazu ve hoş görü çerçevesinde karşılık bulup, bir gün sobası için, randevu verildi.

Ancak bunu öğrenen, yereldeki siyasilerin, etekleri tutuşunca bu ve benzer görüşmeleri engellemeliydi. Öylede oldu. Aziz Emektar ve benzer bir kaç isim Binali beye ulaşmasın diye kırk takla atıldı ve görüşmeler engellendi.

Beyler ."Korkunun, ecele faydası yok. Artık anlayın. Bugün, olmasa yarın, yarın olmasa bir başka gün, birileri kirli çamaşırlarınızı ortaya dökecek! Yediğiniz haltları Sn Cumhurbaşkanına mutlaka duyuracaktır. Hiç öyle boşuna performans sarf etmeyin.

Güneş balçıkla sıvanmıyor.