MÜDÜR KARGIN BAŞARILI ÇALIŞMALARI İLE TAKDİR TOPLUYOR

Göreve başladığından itibaren birçok yeniliklere imza atan başarılı müdür Kargın önemli hizmetlere imza atıyor.

MİLLETİN VALİSİ ABDULLAH ERİN İLE BİRLİKTE ÖNEMLİ HİZMETLER GERÇEKLEŞİYOR

Corona virüs hastalığı süresinde Şanlıurfa’da bulunan merkez ve şubelerin tamamını belirli süreler ile dezenfekte çalışmaları yaptıran. Çalışanların maske ve mesafe kuralları içersin de PTT merkez ve şubeleri kullanan vatandaşlara dezenfektan ve maske ile sosyal mesafeye özen göstermesine güvenlik güçleri ile birlikte katkı sunmaya çalışan Baş Müdür Mustafa Kargın özelikle Milletin Valisi Abdullah Erin ile birlikte önemli hizmetler gerçekleştiği gözleniyor.

TÜM MERKEZ VE ŞUBELERİ KULLANIN!

Özellikle Şanlıurfalı vatandaşların Sarayönü PTT binasını kullanmasından dolayı bu bölgede kısmi bir yoğunluk oluşuyor. Halbuki Şanlıurfa PTT Baş Müdürlüğünün 4 merkez 12 şubesi şehrimizde çeşitli mahallelerde bulunmakta. Sadece Devteşti Mahallesinde bulunan şube de görevli personelin Corona Virüs testinin pozitif çıkmasından dolayı şube geçici bir süreliğine kapatıldı.

İŞ YÜKÜ ÇOK FAZLA!

PTT Baş Müdürlüğü, merkez ve şubeler 400 kalem işlem yapıyor. İş yükü çok fazla olan PTT personel eksikliklerine rağmen vatandaşa en iyi kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bu hizmetlerin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesinde Şanlıurfa PTT Başmüdürü Mustafa Kargın’ın

üstün gayret ve çabaları önemli bir faktör olarak göze çarpıyor. Müdür Kargın'ın göreve geldiğinden bu yana PTT'de gözle görülür bir değişim ve dönüşüm yaşandı.

MEHMET CANBEK