GELECEK PARTİSİ ŞANLIURFA GENÇLİK KOLLARI ARI GİBİ ÇALIŞIYOR.

Gelecek Partisi Şanlıurfa il başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarında Gençlik kolları başkanı Av. Halil Aslan’ı atamasından sonra, kısa bir zaman geçmesine rağmen Av. Halil Aslan Gençlik teşkilatını kurarak Çalışmalarına başladı. Gençlik kolları başkanı Av. Halil Aslan Gençlik Teşkilatı ile birlikte adeta arı gibi çalışmaktalar. Ramazan’a girdiklerinden beri, Gerek İmsakiye dağıtımı, Gerek yardım kolileri dağıtımı ve ardından ücretsiz maske dağıtımı ile adeta göz doldurarak ve tüm Urfa’lıların takdirini topladı.
Av. Halil Aslan Şunları söyledi; Genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun İl Başkanımız Dr. Abdullah Yeşil’e bu kutsal görevi tebliğ ettiğinden beri gönüllü olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve akabinde İl Başkanımız Dr. Abdullah Yeşil’in bizi bu göreve Layık görüp, Görevi bize tebliğ etmesinden sonra çalışmamalarımıza son sürat devam ediyoruz. Allah’ın izniyle Gidilmedik mahalle, girmedik ev bırakmayarak canla başla çalışrak bu kutsal görevimizi layıkıyla yapacağız. dedi. 
Ayrıca, Av. Halil Aslan Şanlıurfa İl başkanı Dr. Abdullah Yeşil bizi bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. dedi.