Bozova'nın Çehresini Değiştirecek Projenin Temeli Atıldı!

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatlarıyla ilçeye nefes aldıracak olan Yeşilova mahalle parkı ve yürüyüş, bisiklet yolu projesinin temeli bugün atıldı.
Yaptığı her çalışmada  Bozova ilçesinin gelişmesi için gece gündüz demeden çalışan Başkan Aksoy Artık Bozova’nın kendine ait bisiklet ve yürüyüş yollarının gerektiğini ve bu alanda ki çalışmalarında fazla olacağını vurguladı. Meydan Projesinin temel atma süresi 1 ay geçemden 2. Projenin temeli atıldı.
 Başkan Aksoy, Yeni Bisiklet ve yürüyüş yoluna ait projenin çalışmasının tamamlandığını ve temelin bugün atıldığını duyurdu. Yeni bisiklet ve yürüyüş yolu projesi içinde 1000 Metre yürüyüş yolu, 1000 Metre bisiklet yolu, dinlenme alanı, spor faaliyet alanları ve yeşil alan yer alıyor.
Korona virüs sebebiyle sosyal mesafe korunarak temel atıldı. Temel atma programına belediye başkanı Suphi Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro, Belediye Meclis üyesi Fethi Kılıç ve Belediye Personelleri ile sosyal mesafeyi koruyarak sade bir temel atma programı gerçekleştirildi. 
Bu yeni  projenin en kısa sürede tamamlanarak Bozova halkının hizmetine sunulacağını da sözlerine ekleyen Başkan Aksoy Bozova'nın önemli bir eksikliğini de tamamlamış olacaklarını dile getirdi.