Başkan Gülebak’tan 18 Mart Mesajı!

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla şehitleri anan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak bir mesaj yayımladı.

Başkan Gülebak mesajında; ‘’ Çanakkale Zaferi büyük Türk Milletinin dirilişinin destanlaştırdığı bir büyük günün aynı zamanda da ta kendisidir. Bu kutlu zaferin yıl dönümünde zaferin verdiği gururla kahramanlık destanını tarihe altın harflerle kazıyan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu zafer vatan topraklarını korumak için şahlanan milletin, bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır. Büyük eksiklikler içinde var olma mücadelesi veren milletimiz, birlik ve beraberlik içinde olduğunda, ana vatanı tehdit edildiğinde neler yapabileceğini göstermiş, yüz binlerce şehit ve gazi olmasına rağmen, ‘Çanakkale Geçilmez’ cümlesini tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Bizlere vatanımızı bırakan ve bunun için canını hiçe sayan, ülke topraklarını kanlarıyla kazanan atalarımızın fedakârlıkları sayesinde bugün varlığımızı sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerimle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’de ki şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum