SİYASİLERDEN GÜLEBEK’A YAPILAN SALDIRIYA KINAMA

Şanlıurfa Kent Konseyi Seçiminde konuşma yapan Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak’a kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yumruklu saldırı için sosyal medyadan birçok kınama mesajı yayınlandı.

Açılış konuşmalarını yapan Başkan adaylarından sonra kürsüye çıkan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak konuşmasını yaptığı sırada kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yumruklu saldırı yapılmasının ardından sosyal medyadan CHP İl Başkanı Hayrettin Çıdır yaptığı paylaşımda, “Kent Konseyi seçimi Şair Nabi konferans salonunda yapıldı. Konuşmaları sırasında Çalışan Gazeteciler Derneği başkanı ve Urfanatik imtiyaz sahibi Tahir Günebak’a yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Demokrasiye tahammül edemeyenlerin demokratik ortamda bulunmaları Şanlıurfa için üzücüdür.

Yerel seçimlerde Saadet Partisinden Belediye Başkan Adayı olan Essum Saatçi Aslan’da sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi: “Tahir Günebak o yapılan saldırıyı kınıyorum bir gazeteciye Yapılan bu saldırı hepimiz için utançtır. dedi