IŞIKTAN GELEN SAĞLIK

Fotoage, Fotoage & Skin Ox; Fototerapi sistemini cilt yenileyici ve tedavi edici ajanlarla birleştirdi ve Fotobiyodinamik Tedavi’yi geliştirdi.

Fotoage’in sunduğu Fotobiyodinamik Terapi, yenilenme-kırışıklıkları giderme, akne tedavisi, leke tedavisi ve Kırmızı Yüz/Rosasea tedavisi olmak üzere dört alanı kapsıyor.

Fotobiyodinamik tedavi ile ilgili bilgi veren Dr. Özgür Koldaş, dört mevsim uygulanabilen Fotoage terapisinin alışıla gelmiş ışık tedavilerinden farklı olduğunu vurguladı. Koldaş, bu tedavinin işlem sonrası hiçbir iz, yara veya kabuklanma görüntüsü oluşmadan kişinin yaşamına dönmesini sağlayan oldukça konforlu bir uygulama olduğunu belirtti.

Dr. Özgür Koldaş, Fotoage Terapi ile klasik girişimsel işlemlerdeki gibi cildin kontrollü de olsa hasarlanmaması sayesinde yaz aylarında da güvenle kullanıldığının altını çizdi. Koldaş; akne, kırışıklık, kırmızı yüz, ve leke sorunlarına ürün ve maske ile birlikte çözüm sunan Fotoage tedavisinin sağladığı yeniliklerle ilgili ise şunları söyledi: “Bu yeni tedavi yaklaşık 1 saat sürüyor. Tedavinin içeriği ve vakamızın durumuna göre işlemler haftada bir olmak kaydıyla 4 - 8 seans arasında planlanıyor. Tamamen ağrısız ve sorunsuz geçen tedavi seansların arasında ve tedavi sonrası hastanın tedavinin içeriğine göre krem kullanması önermekteyiz. Böylelikle hem tedavinin başarısını, hem de sorunun tekrarlanmasının önüne geçmiş oluyoruz. Bu tedavinin etkisi 1-3 yıl sürüyor. Bu aşamada tedavi sonrası hastanın doktorunun öneri ve uyarılarına uyması, sorunun tekrarlanmaması açısından önem taşıyor. Tüm önlemlere rağmen cilt sorunu tekrarlansa bile Fotobiyodinamik Terapi hiçbir risk içermeden yeniden uygulanabilir. Bu yeni tedavi prosedürünü kendim de

deneyimlediğim için; etkinliğinden, konforundan ve başarısından emin olarak hastalarıma gönül rahatlığı ile kullanmaktayım.”

 

Fotoage Türkiye Yetkili Temsilcisi Naturamedbms

Dermatoloji ve estetik alanında yenilenen gelişmeleri yakından takip eden, yetkin ve genç bir ekipten oluşan Naturamed BMS, 2009 yılında kuruldu. Ial Sistem, (Gençlik Aşısı), Bio Expander ve Plexr gibi yıldız ürünleri medikal estetik sektörüne sundu. Naturamed BMS, Fotoage markasının yetkili Türkiye temsilcisidir. www.fotoage.net www.naturamedbms.net

Fotoage Üretici Firması Skymedic

2010 yılında 40 yılı aşkın geçmişiyle MedicalCluster iş grubu içinde kurulmuştur. Halen, 28'den fazla ülkede kurulu 50.000'den fazla cihazla dermatoloji, travmatoloji, estetik tıp ve jinekoloji pazarlarında faaliyet göstermektedir.